Ben interneti komşuyla ortak kullandığım için sık sık internet bağlantısı gidiyor ve dosya indirirken yarıda kalıyor indirmeye en baştan başlamak zorunda kalıyorum.İDM kullanıyorum fakat oda kaldığı yerden devam etmiyor devam er dediğim zaman hata veriyor indirmeye en baştan başlamak gerekiyor.Ne yapmam lazım? Sizin önerebiliceğiniz bir program varmı böyle durumlar için.
Netten dosya indirme sorunu
IDM kaldığı yerden devam ettirir ama indirdiğiniz kaynak kalan yerden devam ettirmeye izin vermiyordur.
Hiç biri...
Ben modemi çoğaltıcı kullanarak benim bilgisayar hariç 4 bilgisayara çıkış verdim benim nette kesiliyordu ilk zamanlar ama çözümü buldum...
Modem arayüzünden diğer portların internet bağlantı hızını 100 KB ye çektim kendi bilgisayarımın portu sınırsız yaptım ..
Kis kullandığım için diğer bilgisayarlar internetten bir şey indirirken görüyorum tabi indirme hızınada müdahale ediyorum
Bölelikle ben çıldırmıyorum pc başında
Modem programı benim pc'de kurulu olduğu için bir nevi sunucu istediğimi yapıyorum :D
Ama modem bizde değil komşunun evindeHiç biri...Ben modemi çoğaltıcı kullanarak benim bilgisayar hariç 4 bilgisayara çıkış verdim benim nette kesiliyordu ilk zamanlar ama çözümü buldum...
Modem arayüzünden diğer portların internet bağlantı hızını 100 KB ye çektim kendi bilgisayarımın portu sınırsız yaptım ..
Kis kullandığım için diğer bilgisayarlar internetten bir şey indirirken görüyorum tabi indirme hızınada müdahale ediyorum
Bölelikle ben çıldırmıyorum pc başında
Modem programı benim pc'de kurulu olduğu için bir nevi sunucu istediğimi yapıyorum :