PsK_Pc_06arkadaşlar sağolun hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.Sonunda cd ye yükledim.Vcd de çalıştı . Tekrar sağolun .Nasıl yaptın peki?
Netten indirdiğim filimleri nasıl cdye çekerim?
- 1
- 2
PsK_Pc_06ya ben yeniden yazılabilir cd ye yapmaya çalışıyordum olcakmı diye onda olmadı , sonra başka normal cd'ye dediğiniz gibi yaptım onda oldu.Dediğim gibi derken bir çok şey dedim Video diski yaratarak mı yaptınız?
o cd'de bir sorun olabilir yoksa cd-rw'da yazıp vcd'de izleyebilirsin.
mystical93Dediğim gibi derken bir çok şey dedim Video diski yaratarak mı yaptınız?evt.Video diski yaratarak yaptım.
PsK_Pc_06evt.Video diski yaratarak yaptım.Tamam anladım. Hadi hayırlı olsun...
kylieo cd'de bir sorun olabilir yoksa cd-rw'da yazıp vcd'de izleyebilirsin.bende öyle düşündüm ancak başka filmi diğer cde ye çekince ,cd-rw ye pc deki bütün resimleri yazdırdım tıkır tıkır yazdı ... Acaba yeniden yazılabilir cd lerde film falan aktarılmıyormu? Diyecem ancak kendim telefondan çektiğim 2-3 dakkalık videoları çalıştırıyor anlamadım pek ama neyse ...
yardım için teşekkürler.Son Düzenleme: PsK_Pc_06 ~ 18 Ocak 2009 19:26
mystical93Tamam anladım. Hadi hayırlı olsun...eyvallah.Tekrar teşekkür ederim.
bende nasıl yapılır diye merak ediyordum sağolun bende yaptım.ya bide arkadaşlar tr alt yazılı olanlar içinde aynısı geçerli demi.ben nette gezinirken birileri alt yazılı filimleri vcdye çekerken başka bir program ismi filan veriyorlarıdı,bu doğrumu.
ne demek istediğini tam anlamadım ama eğer filmi alt yazısı ile cd'e yazmak istiyorsan bunları yapmalısın.şimdi arkadaşım diyelim sen türkçe altyazlı bir filmi altyazı dosyası ile indirdin filmin üstüne sağ tık<özellikler<filmin adını olduğu gibi kopyala sonrada altyazı dosyasına sağ tık<ad değiştir<yapıştır yaparak altyazı dosyası ile filmin adının aynı olmasını sağla sonrada nero programıyla ister veri diski oluştur ister video disk oluştur diyerek cd'e yazdır o zaman filmi altyazılı olarak izlersin.
PsK_Pc_06bende öyle düşündüm ancak başka filmi diğer cde ye çekince ,cd-rw ye pc deki bütün resimleri yazdırdım tıkır tıkır yazdı ... Acaba yeniden yazılabilir cd lerde film falan aktarılmıyormu? Diyecem ancak kendim telefondan çektiğim 2-3 dakkalık videoları çalıştırıyor anlamadım pek ama neyse ...cd'e yazdırmak istediğin film 700 mb'tan büyükse hatayı ondan vermiştir.
yardım için teşekkürler.
filmini dvd'e atmalısın uzantısı dub.değilse dvd'e sadece veri diski oluştur diyerk yazabilirsin.bende nero olduğu için anlatırken ona göre anlatıyorum artık sen hangi programı kullanıyorsan ona uyarlayacaksın bunları.bu arada cd-rw'ların boyutu 700 mb'tır hiç bir program yardımıyla bunu cd'e atmazsın çünkü cd'nin kapasitesini aşmış olursun.
- 1
- 2