netten bazı videoları izlerken azılarını izleyemiiyorum wmp eklenti indir diyor girince de o program yerine alakasız eklentiler gösteriyor şu eklentinin link felan varya lütfen
netten video izleyememe
adope flash player yuklemen lazım. o yuzden . eger yukleme sıtesını bulamaz ısen . soytle yap mynetı ac ordan herhangıbı vıdeoyu ızlemeye calıs bıraz bekle adope flash player yuklemesı gelecektır . fıre fox ıcınde facebooga gır ordanda bır vıdeo acmaya calıs yıne adope flash plyer guncellemesı gelcektır yanlıs fıre foxda guncelleme yaparken mc cafenın free surumunu yukleme yanlıslıkla ordakı tıkı kaldır oyle yukle . valla ben hıc ugrasmıyorum adope flash plyerın sıtesını bulacam dıye hem ısımı goruyorum hem de flash playerlerı guncellıyorum :D
olmadı aynı eklentiyi istiyor gene
wmp, real, quicktime bundan 4 sene öncesine kadar internette bütün vidyolarin teme tasini tasiyorlardi hala cogu tv kanali online yayin icin kullaniyor ama siteler hep flasha döndü.
Arkadasim Kazaa mega codecs pack kur bu tarz yayin yapan sitelerdeki vidyolari izliyebilirsin senin bahsettigin flashla alakasi yok.
w7 ile uyulumu ya birde kazaa lite mega sını buldum aynısımı sürüm farkı felan.?
preview2.wmv içeriğini görüntülemek için bir Windows Media Player eklentisine ihtiyacınız var.
Eklenti kurulumu hakkında daha fazla bilgi ister misiniz?
hata almaktayım hala
i5-işlemcili bilgisayarımda,windows 7premium yüklü olup firefox ve google cromeden facebook videoları yeşil renkte,sesli göstermektedir.internet explorerde ise normal göstermektedir.flash player yüklü olup,virüs taramasındada bişey çıkmadı sorun ne olabilir.
i5-işlemcili bilgisayarımda,windows 7premium yüklü olup firefox ve google cromeden facebook videoları yeşil renkte,sesli göstermektedir.internet explorerde ise normal göstermektedir.flash player yüklü olup,virüs taramasındada bişey çıkmadı sorun ne olabilir.Firefox,Chrome Yeşil mi gösteriyor :S Rapor at hemen :D