networkten ip

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
raist
19-12-2005, 22:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

Ben bir network sisteminden giriyorum ve bu network bir route tan baglandigi icin tum bilgisayralarin ipsi disariya 1 taneymis gibi cikiyor ve mesala ben rapidshare girdigim zaman freeye bastigimda hic bir sekilde dosya indiremiyorum cunku gunluk kota coktan kullanilmis oluyo proxy calistirmayi denemedim ama anlamadigim bir sebepten dolay calismiyor(steganos denedim www.whatismyip.com hemde steganosun sitesinden sonuc ayni ipimi gizleyemiyorum ve aslinda asil amacim olan rapidsahreden dosyayi indiremiyorum :( ve bu arada networkun de proxysi var sanirim garip bir olay yani tor felan hic kulananam galiba denemedim bir ise yaramaz diyede ne yapabilirim[V]

ozzeybek
20-12-2005, 00:59   |  #2  
Yıllanmış Üye
357 mesaj

network üzerinde bir proxy var ise bu o network üzerinde ISA - ChackPoint - TrueGuard Gibi yazılımlardan birisini yada bir kaçını barındıran bir server olduğunu ve portları kontrol ettiğine işarettir. IP gizlemek ise yapabileceğin tek şey senin netten çıkış IP 'değil Local areadaki IP ni gizleye bilirsin. Buda senin hızını local olarak bayağı yavaşlatacaktır bilgine.

darkstar
20-12-2005, 06:57   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

arkadasim local areadaki ipni deil direk olarak netten cikis ip'ni de degistirebilirsin bunun icin yapman gereken sey cok cok basit firefox kur ondan sonra araclar-secenekler-genel baglanti ayarlarindan proxynin ipsini yaziyosun daha sonra portunu yaziyosun sonrada butun protokoller icin vekil sunucu kullani tiklaman yetiyo artik ip numarana www.whatismyip.com adresinden baktiginda ip adresinin yerine proxynin ipsinin yazdigini goreceksin.

darkstar
20-12-2005, 07:03   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

bisey daha soylimde icim rahat etsin local areadaki ipyi nasil gizlenir cok merak ediyorum baska bi yere cikis yapmadan ip nasil gizlenir onu daha da cok merak ediyorum neyse fazla lafi uzatmimda link verecektim onun icin yazicaktim bu msji az daha linki unutuyodum aha bide proxy list yollimda bari biseye benzesin

link: http://rapidshare.de/files/9491828/dark.txt.html