her Neyse ?

SeRDaRSvS
08-05-2013, 15:55   |  #26  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
26 mesaj

Ben her bölüm farklı bir konu işleyen (supernaturel, chuck, House MD, fringe gibi) diziler değilde daha çok bir veya daha fazla konuyu bütün bir sezona yayan (lost, prison break, heroes gibi) diziler istiyorum. the walking dead izliyeyim dedim bu dizide her bölüm farklı bir konu işliyormuş varmı tavsiyeleriniz

namero67
19-05-2013, 14:56   |  #27  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

kesinlikle game of thrones bazı bölümler size sıkıcı gelebilir ama dizinin her bölümünde ufak ayrıntılar var ve bunları sonradan öğrenince şok oluyosunuz 2-3 bölüm izlerseniz kesinlikle bırakamazsınız

Qromodynmc
19-05-2013, 20:53   |  #28  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Game Of thrones. son yılların en iyi dizilerinden birisi.

Kapalı Hesap (158417)
20-05-2013, 00:56   |  #29  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 8
1,060 mesaj
Alıntı: monkeydluffy  

dostum popüler olan dizilerden bahsedebilirsin bizde burda görüşlerimizi paylaşabilirizzz....

Lost

Prison Break

Dexter

Spartacus

The following (yeni başladım)

The killing

Csı

House

Hereos

Revelotion

The walking dead

How ı met your mother

criminal minds

fringe

Flash for ward

Şimdilik bu kadar geldi aklıma :)

SeRDaRSvS
29-05-2013, 16:20   |  #30  
Yeni Üye
26 mesaj
Alıntı: monkeydluffy  
 Fringe'te tek bir konu warrr...her ne kadar her bölümde farklı bi konu üzerinden gidiliyosa da...dizinin bi ana konusu warr ...bu ana konu sebebiyledir ki dizi unutulmazlar arasına girdi...on numara bilim kurgu dizisi...

Breaking Bad war yine istediğin tarzda ...Konu biraz ağır işleniyor bu dizide ...bi kaç bölümden sonra dizi heycanlanmaya başlıyor ve kendine bağlıyor...on numara dizilerden ...zaten ımbd puanı ortada... 

Alıntı: namero67  
kesinlikle game of thrones bazı bölümler size sıkıcı gelebilir ama dizinin her bölümünde ufak ayrıntılar var ve bunları sonradan öğrenince şok oluyosunuz 2-3 bölüm izlerseniz kesinlikle bırakamazsını

Biraz geç oldu ama cevaplar için teşekkür ederim önerdiğiniz diziler üzerine bir araştırma yapayım hemen

SeRDaRSvS
03-06-2013, 20:13   |  #31  
Yeni Üye
26 mesaj

fringenin ilk 4 bölümünü izledim sevmedim konusu güzel ama olaylar aynı insan üstü bir şey oluyor 3 kişi günün sonunda bu olayı çözüyor hep bu şekilde ben böyle istemiyorum bi akıcılığı olmuyor. yani arada 2-3 bölüm izlemesen hikayeten kopmuyorsun :)

laskok16
04-08-2013, 21:20   |  #32  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

türkçe dublajı olan güzel bir dizi önerirmisiniz ? Şuan arrow'u indiriyorum fakat ondada 5.bölüme kadar türkçe var şimdilik . İnşallah ilerde çıkar .