Ben her bölüm farklı bir konu işleyen (supernaturel, chuck, House MD, fringe gibi) diziler değilde daha çok bir veya daha fazla konuyu bütün bir sezona yayan (lost, prison break, heroes gibi) diziler istiyorum. the walking dead izliyeyim dedim bu dizide her bölüm farklı bir konu işliyormuş varmı tavsiyeleriniz
her Neyse ?
- 1
- 2
kesinlikle game of thrones bazı bölümler size sıkıcı gelebilir ama dizinin her bölümünde ufak ayrıntılar var ve bunları sonradan öğrenince şok oluyosunuz 2-3 bölüm izlerseniz kesinlikle bırakamazsınız
Lostdostum popüler olan dizilerden bahsedebilirsin bizde burda görüşlerimizi paylaşabilirizzz....
Prison Break
Dexter
Spartacus
The following (yeni başladım)
The killing
Csı
House
Hereos
Revelotion
The walking dead
How ı met your mother
criminal minds
fringe
Flash for ward
Şimdilik bu kadar geldi aklıma :)
Fringe'te tek bir konu warrr...her ne kadar her bölümde farklı bi konu üzerinden gidiliyosa da...dizinin bi ana konusu warr ...bu ana konu sebebiyledir ki dizi unutulmazlar arasına girdi...on numara bilim kurgu dizisi...Breaking Bad war yine istediğin tarzda ...Konu biraz ağır işleniyor bu dizide ...bi kaç bölümden sonra dizi heycanlanmaya başlıyor ve kendine bağlıyor...on numara dizilerden ...zaten ımbd puanı ortada...
kesinlikle game of thrones bazı bölümler size sıkıcı gelebilir ama dizinin her bölümünde ufak ayrıntılar var ve bunları sonradan öğrenince şok oluyosunuz 2-3 bölüm izlerseniz kesinlikle bırakamazsınıBiraz geç oldu ama cevaplar için teşekkür ederim önerdiğiniz diziler üzerine bir araştırma yapayım hemen
fringenin ilk 4 bölümünü izledim sevmedim konusu güzel ama olaylar aynı insan üstü bir şey oluyor 3 kişi günün sonunda bu olayı çözüyor hep bu şekilde ben böyle istemiyorum bi akıcılığı olmuyor. yani arada 2-3 bölüm izlemesen hikayeten kopmuyorsun :)
- 1
- 2