Arkadaşlar Vista Starter kullanıyorum. NFS Carbon 'u yükledim. Oyun açılıyor, oyunun videosu döndükten sonra PC oyundan atıyor.
Bu arada 3gb ram, işlemci 2 Ghz. ekran kartı 512
bu da resmi:
NFS Carbon oyundan atma sorunu | lütfen yardım
vista kullanıyorsan uyumsuzluk yapıyor olabilir.....
Evet uyumsuzluk var. sağ tıkla-->özellikler-->uyumluluktan falan denedim ama olmadı:(
Vista ile alakası yok vista çok eski bir işletim sistemi değil aynı şekilde carbonda eski bir oyun değil ekran kartı driverını güncelle birde ekran kartın nedir onu yaz bakalım.
sis mirage 3 graphics benim ekran kartım.
arkadaşım bende biraz nostalji yapayım dedim nfs undergrand 2 yi tekrar yükledim ve hep oyunda atıyordu..Kendikendine kapanıyordu..Veee ben ne yaptım antivirüs programını devre dışı bıraktım şimdi canavar gibi çalışıyor..sanırsam bu cracklar yüzünden antivirüs ile anlaşamıyor oyunlar..antvr kapatıp bir dene bakalım ne olacak..
Hem antiloggeri hem de antivirüs programını duraklattım ama yine aynı problem oldu. Antilogger Crack 'i yüklerken izin vermek istiyor musunuz diye sormuştu, izin vermiştim ayrıca.
bu arada benimkide biraz düzgün çalıştı sonra yine aynı hatayı verdi..ilk yüklediğimde xp sp1 vardı sp2 de aynı hatayı verdi sp3 te yine aynı hatayı verdi büyük ihtimalle sp lerden benimkide ..senin oyun orji.mi değilse belki oyun bozuktur ?
Orjinal değil. Oyun açılıyor, Loading oluyor, oyunun videsu dönüyor, video bittikten sonra tam ana menüye geçecekken oyundan atıyor. Oyun bozuk olsa bu kadar açar mıydı acaba:(