arkadaşlar bu oyun lan üzerinden oynanıyomu oynanmıyomu ben bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim
nfs carbon(arkadaşlar bi bakın)
arkadaslar bu oyunu toshiba a100 192 ye kurunca hata veriyo 512 ati x1600 ekran kartı 2.0 çift cekirdek bu hatanın sebebi ne olabilir oyun kurululduktan sonra oyun ikonuna tıkladıktan sonra bi süre siyah bi ekran ardından mavi ekran geliyo içinde yazılar felan var muhtemelen hata kodları sonra restart atıyo bilgisayar acıldıgı zamanda windows ciddihatalardan kurtarıldı diye bi uyarı mesaji geliyo yardımcı olursanız sevinirim
ufuliarkadaşlar bu oyun lan üzerinden oynanıyomu oynanmıyomu ben bulamadım bi yardımcı olursanızevet arkadaşım oyun LAN oynanıyor,oyun menüsünü dolaştığında bunu zaten fark edersin.
eolosarkadaslar bu oyunu toshiba a100 192 ye kurunca hata veriyo 512 ati x1600 ekran kartı 2.0 çift cekirdek bu hatanın sebebi ne olabilir oyun kurululduktan sonra oyun ikonuna tıkladıktan sonra bi süre siyah bi ekran ardından mavi ekran geliyo içinde yazılar felan var muhtemelen hata kodları sonra restart atıyo bilgisayar acıldıgı zamanda windows ciddihatalardan kurtarıldı diye bi uyarı mesaji geliyo yardımcı olursanızmavi ekran hatası genel olarak RAM in yetersizliğinin belirtisidir arkadaşım.
ama benim ram 1 gc oyunun istediği ramın ustunde bi değer bu
ya arkadsım o mavi ekran olayı bendede oluyodu SRS die bi oyun vardı arkadasım bence oyunu unut ben oyundan kac tane aldım yine aynı hata verdi sistemle ilgili bi sorun
dostum mavi ekranın çıkması ya ramin hatasındadır yada windowstan kaynaklanır.windostan kaynaklanıyorsa zaten mavi ekranın üstünde ummountable_boot_volume yazar.ama muhtemelen sorun ramdendir.1gb değil 2 gb bile olsa sonuçta bozuk ram hata verir.bana bozuk ram sattılar yeni ram aldım bu sefer windows yüklenmedi gene mavi ekran çıktı.ama düzelttim en sonunda.
ya!!! bu carbon nasıl bi oyunmuş şu an p4 işlemcili FX 5200şer bile bu oyunu kaldırırken atı'nin en iyi ekran kartlarından X1600 Pro kaldırmazsa sorun uyumsuzlukla alakalı.bende şu an yeni bilgisayar alacam bana da çift çekirdek ATı 512 X1600 pro toplandı eğer memnun olunmayacak bi makinaysa vaz geçelim...:D