Bu oyunda herkeste değil bazı kullanıcılarda şöyle bir sorun vardı. Oyuna girip grafik ve kontrol ayarlarını yapıp oynadıktan sonra çıkıp tekrar girildiğinde grafik ayarlarında sorun yok ama tuş ayarları sıfırlanıyor ve her girişte yeniden tuş ayarı yapmak gerekiyordu.Bütün klasik yöntemleri denedim olmadı.Pcde 2 oturum var kazara abimin oturumunda öyle bir sorun olmadığını görünce demekki bu oyunun benim ismime garezi var dedim.Evet sorun buydu..Üzücü ama gerçek ismimde türkçe karakter vardı:) ve sorun bundan kaynaklanıyordu türkçe karakter olmayan bir isimle hesap açtım ve sorun çözüldü.Bu oyun belki biraz eskidi ama hayranı çok ve bu sorunu yaşayanda çok o yüzden yöntemi açıklamak istedim.Bu sorunu yaşayan birçok kişi bu konuyu bulup sorunu çözecektir:)
Not :Eğer adınızda türkçe karakter varsa artık o hesaptan ümidi kesin hesap ismini değiştirmek işe yaramıyor türkçe karakter içermeyen yeni hesap oluşturmalısınız.
Not2: Bu oyunda bu sorunu yaşayan veya yaşamayan tüm kullanıcılara tavsiyem hesap isminizde hiçbir zaman türkçe karakter olmasın çünkü sadece bu oyun değil başka oyunlardada bu tür save sorunları olabiliyor.Örneğin Dirt3..Belki bilmediğimiz daha bir sürü oyunda vardır bu sorun, o yüzden baştan işi sağlama alın sonradan hesabınızı uçurmak zorunda kalmayın.