Arkadaşlar oyunda karyer bölümüne başladım. İlk başta BMW verdiler. Yarışları yendim. Sonra başka araba aldım. Haritada görünen yarışları yaptım. Şimdi boş boş dolanıyorum. Nasıl yarış açacam?
Nfs Most Wanted Yardım
klavyedekı tuslardan yarıs lıstesını acıp yarısa gıdıyodun dırek oynuyalı cok olcu ama x in sırada kı tuslardan bırıydı c.v.b.n. bunlardan bırısı olması gerek harıtayı temızledısaen dedıgım harıtada galıba 2 basıp buyuk yarısı yapıyosun sonra yıne harıtan doluyo boyle boyle lıstedekı herkesı her harıta sıfırladında elıyceksın
ha bu arada hala yarıs goremıyosan polısten kacıp polıs oldururken falan mesala 5 dk kac veya 10000 puan yap polıs oldur 20 tane falan gbı seyler var onu yapmamıssındır dedıgım yere bırıp klavyedekı bı tustan yarıs harıtasına gır orda gorevlerın yanındakı acıklamalara bak kac puanlı polıs oldurcen dalan yazar
1 b ye bas black liste açılsın görevleri yapmışsan liste yarış resminin yaında 2 tuşlayı göstermesi lazım ona bas ? lmadı diyorsan m ye bas haritada yıldıza git yaırşı kazan bölüm gec ( 2) turkce yama sitesinden 100%100 türkce yamayı indir daha zevkli oluyor
1 b ye bas black liste açılsın görevleri yapmışsan liste yarış resminin yaında 2 tuşlayı göstermesi lazım ona bas ? lmadı diyorsan m ye bas haritada yıldıza git yaırşı kazan bölüm gec ( 2) turkce yama sitesinden 100%100 türkce yamayı indir daha zevkli oluyor
evinden blacklist 15 e girerek veya serbest gezintide b tuşuna basarak kara listeyi açabilirsin. burada listedeki kişilerle yarışmak için sana 3 şart koşuyo hepsi. yarış, iş ve ikramiye. orda yapılması gereken koşulları ve yapılmış koşulları görürsün. koşuları tamamladığında o adamın kendisiyle 2 yarış yaparsın ki bu yarışların türü her liste üyesinde değişkenlik gösterir. yarışlarıda yapınca karşına 6 seçenek ve 2 seçme hakkı çıkar 3ü soru işaretidir ve bunlarda para, polisten kurtulma hakkı ve rakibin arabasını ele geçirme gibi şeyler çıkar kalan 3üde beleşe modifiye performans parçaları vb verir. yeterince açık olduğu kanaatindeyim. eğer dahada yardım istersen özelden ulaş. bende oyunu bikaç gündür oynuyorum 8. üye jewelsteyim valla güzel oyun