Undercover 2 yokki :/ Underground 2dir o :)
NFS Serilerinde En Begendiniz oyun?
Nfs undercover la başlayabilirsin. Ama hot pursiot de tam anlamıyla mükemmel. Son çıkan the run oyununu denemedim ama video ları yetti
Underground 2 güzeldi yaa. Hele o arabanın garaja girerken tekerleklerinin dönüş sahnesi beni bitirirdi. :D
yakinda undergrand 2 android e cikar
Ben bir sürü NFS serisi aldım ama bence en kalitesi NFS PORSCHE2000 dir. Hala oynuyorum bilem.
Gerçek araba kullanım hissini veren tek oyun bence.
Nfs serisinden Kontrollerini en beğendiğim benimde Porschedir,The runda olmayan fizik özellikleri var :)
Sırf bu oyun için özel direksiyon seti almıştım. Gerçek bir arabanın hissini aynen veriyo.
Oynarken kamyon direksiyonu gibi kullanan bazı arkadaşların yüzünden bazı yerleri kırıldı ama hala çalışıyor.
Sırf bu oyun için özel direksiyon seti almıştım. Gerçek bir arabanın hissini aynen veriyo.
Oynarken kamyon direksiyonu gibi kullanan bazı arkadaşların yüzünden bazı yerleri kırıldı ama hala çalışıyor.
Aynı arkadaşlardan bendede var o duyguyu iyi bilirim daha doğrusu kırılmadan önce bilirdim şimdi kırma sırası bende
Şu NFS PORSCHE2000 oyununu indireyim bakalım. Merak ettim.
NFS Porsche Unleashed var onu indiriyorum.
bende undercover ı merak ettim
Porsche 2000,Yamyam abinin dediği kadar var valla. Gerçekten araba sürüyormuş hissi veriyor insana. :D
ttnete bişey oldu 700 kb/s ile çekiyom torrentten 5 gb lik dosyayı 2 saat 22dakika diyor
bide kendim oynayıp görücem %97 indi kurup görücem görüntü kalitesini
zaten 2008 den sonra need for speed toparlamaya başladı shift shift 2 hot pursuit the run derken most wanted 2012 çıkacak