The run,dirt 3 fln güzelde,Ben son yıllarda yarış oyunlarından hiç zevk almaz oldum,Grid 2 çıksa bari :/ Pist yarışlarını özledim.Sen GRİD i bitirdin ise helal olsun.Ben 1 haftada sadece 1 yarışı kazanabildim oda şans eseri...sıkıldım sildim oyunu.Ben böyle bi şürüş görmedim yaaa...Ya yarışta 12 araba falan var...sadece sinir etti beni...
NFS Serilerinde En Begendiniz oyun?
taktik vereyim virajın içine girene kadar gaza bas tam vraja girince frene bas tekrar gaza bas 1 hafatda bitirmiştim galiba
Bitirmedim ama Bayağı ilerlemiştim,en üstlere kadar gelmiştim format sonucu gitti tüm veri :/ ama siz niye sorun yaşadınız anlamadım,Çok süper kontrolleri vardı,Ben ilk yarışımda bile sorun yaşamadan kazanmıştım. Belkide kontrol ayarlarınızla alakalı bi sorun olmuştur..Sen GRİD i bitirdin ise helal olsun.Ben 1 haftada sadece 1 yarışı kazanabildim oda şans eseri...sıkıldım sildim oyunu.Ben böyle bi şürüş görmedim yaaa...Ya yarışta 12 araba falan var...sadece sinir etti beni...
Bu arada gridde bi pistte dünya rekoru almıştım süre bazında :D ama tabi 1 gün sonra başkası aldı,millet bırakmıyo :P
ben 5tl ye orjinal dvd sini aldım süper oyun
ya bu skyrim hakkına bilgisi olan varmı Unrelenting Force skili nasıl açılıyor
kovalama istiyorsan kasım ayının 16 sında most wanted çıkacak
geçicekte arabalarda modifiye edilecekmiş
resmi açıklama yaptılar yapılacağına dair ama videosundaki araba modifiyeli değildi
ama citreon games in yöneticisi yapılacak demiş o yüzden yapılır gibime geliyor
evet zaten modifiye dediğine göre baya değiştirebilicez arabayı herhalde
mia yı biliyorumda nikki hangisindeydi ?