arkadaşlar pc de donanımlar şunlar ama oyun donuyor neden yapabilir acaba
işlemci : pentium(R)4 cpu 3.06 GHz
rem : 2 gb
ekran : hd 4650 sapphire 1 gb lik ati radeon (satın alırken 10.1 diye geldi cd de dirext 9 çıktı
harddiskte 27 gb boş yer var oyun kurulduktan sonra
ses kartı : 1 ses realtek hd audio output
2 ses ati hd audio rear output
arkadaşlar kafayı yiyecem gereksimlere bakıyorum çok çok altında çalışması gerekiyor 256 gb ekran kartı yeterli diyor bizimki 1 gb boş yer 6 gb diyor bizde oyun kurulduktan sonra 27 gb işlemci desen p4 çift çekirdek sorunu bulursanız çok bahtiyar olacam :))) şimdiden tşk iyi forumlar
nfs shift oyunu
o XPde öyle görünür yanlış o!
Ayrıca o ekran kartı directx 9 çıkmamıştır sen 10.1 yüklemezsen tabi 10.1 olmaz kendi kendine mi yüklencek!
Sorun ram veya işlemcide heralde...
Grafik ayarlarını azaltınca kasmıyosa ekran kartındadır en yeni sürümünü de directxin en yenisini indir.
arkadaşım remde nasıl olsun rem 2 gb
1.si nfs shift te grafik ayarları yok düşürme gibi bir lüksümüz yok ayrıca sen hiç oynadınmı o oyunu
2. diyorumki 10.1 diye aldık ama ekran kartının cd sinde drect 9 çıktı internetten 10.1 i indirdim ve kurdum oyun iyice yavaşladı sonra cd nin içindeki 9 u kurdum biraz daha iyi oldu tabi interneten indirdiğim 10.1 ise sağlam bi drext 10.1 sitesi söylersen ordan indirip kurar bakarım ok ayrıca dirext i kuruyosun program ekle kaldıra baktığında kurulduğunu göremiyosun yada başlattan baktığında şu sorunu çözelim lütfen
İşlemcin düşük kardeş ayrıca XP de Directx 10 kullanılamıyor vista veya 7 kurmanız lazım ekran kartının directx 10 özelliğini kullanabilmeniz için.<
tüm donanımların driwerleri zaten yüklü onu pc yi ilk kurarken hallediyoruz zaten
ayrıca Y.İ.Ğ.İ.D.O. kardeşim işlemcim düşükmü ama 3.06.GHz anakarttan yapıyor olabilirmi faxon anakart uydurum bişey gibi sanki ?
donanımlardan baktığımızda çift çekirdek olarak görünüyor
işlemciler
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06.GHz
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06.GHz
bu şekide niye oyun donuyor acaba neden
BU işlemci 3.06 ancak, 533 MHZ FSB hızına sahip. En azından P4 3.00 olsa, FSB hızıda 800 MHZ olsa idi yine bu kadar sorun yaşamazsınız. Donmaların sebebi malesef işlemciniz. Birde şunu eklemek istiyorum. Ram artık en az , 4 GB kullanılmalı. Yani yeni oyunlar bunu istiyor.