ben de bitirdim. bende çekiiçli bi resim vardı ezip geçiodum milleti :D
NFS Shift Oyunun Sonu
- 1
- 2
yaptığım ilk yarışta bana da çekiç gösterdi , kendime hopp ne oluyoruz çekiçle vur kırla işimiz yok biz yarışır geçeriz hesabı yaptım :) Sonra tablo o o logoyu daha da renklendirmek isterdim ama oyun çabuk bitti hevesimizde içimizde kaldı
Klasik nfs.siz oyunu bir de tüm yarışları oynayarak ve de 1. bitirerek deneyin.level yükselecektir.level in 50 olabilmesi için oyunda extra olan quick race tarzında olan yarışları da oynamanız gerekiyor.carbon dan hatırlayacağınız gibi oyunu bitirince her araba açılmıyordu bir de görevler falan vardı onları da geçince birer birer açılıyodu yine onun gibi.açıkçası ben de oyunu sevemedim.mesele bnm aklıma nfs diyince cadde yarışları geliyo.hatta ilk öyle başlamadı mı?burada neredeyse F1e benzemiş.sırf pistte gezinmek adamın canını sıkıyor.en güzeli most wanted dı.ondan sonra bozdu.niye most wanted ın 2.sini çıkarmıyor anlamıyorum.herkes büyük bi hevesle onu oynayacaktır eminim.
Yazılardan sonra devam etmedi mi? Peki.Yarışserisi devam etmedi. Yeni yarışlar vs. açılmadı kısacası Quick Racemodu ve MultiPlayer modu ile devam edebiliyosun illaki kasıcam dersenyaptığın yarışları tekrar tekrar yapabiliyosun mesela o resminieklediğim yarışları binlerce kez yapabilirim ama yapmışım bitmiş zaten bir amacı kalmamış :)NFS'nin acilen unuttuğu Sokaklara geri dönmesi eski kurgusunu devam ettirmesi gerek. NFS pist yarışları olarak haz vermiyor.
Modifiye olarak hiç tatmin edici değil !
Bodykit atıp bitiriyosun olayı aracı dilediğin gibi dizayn edemiyosun yinede Bugattiyi biraz kendime hitap eder tarza getirdim.
Nfs 2 deki gelişim hiçbir oyununda olmadı.ne kadar çok seçenek vardı.
sürekli kendi yapısından sapıyor bu nfs.
Tebrik ederim.Oyuna pek alışamadım.Ful ayarda oynuyorum grafikler müthiş ama çarpma ve hasar hissini alamıyorum.Hasar kısmı pek iyi değil.
Teşekkürler , hasar ayarlarını en hassas high konumuna getirdiğinizde aracın nasıl hasar aldığını farkedeceksiniz... bugattimin tekerlerinin 8 çizdiğini birirnin yola düz bastığını diğerinin viraja giren ön teker gibi gittiğini , ön arka tamponları düşürdüğümü , aracın arkasında ve en ortasında olmasına rağmen egsozunu dhi yamulttuğumu söyleyeyim. Hasar fena değil ama 280-300 le çarpınca da ölmek gerek yada aracın konserve olması bu açıdan haklısınız. Ama böyle yapsalarda araca oyuna alıştım diyene kadar herkes yüz kez ölümüş olurdu :)
En iyi hasar modellemesi flatout 3 ultime carnage 'de bence. ama bu oyunu işlemci dar boğazından dolayı fazla oynamadım . oyun sürekli tıkandığı için sildim :(
- 1
- 2