arkadaslar ben laptopumda nfs shift oynarken arada çok az 1-2 saniye fln takılıyor.sizce neden olabilir??internetten sistem gereksinimlerine baktım.rahat kaldırır düşünüyorum.sistem özelliklerim:
intel core 2 duo 2.2 ghz
4 gb (2x2) 800 mhz ddr 2 ram
1gb nvidia ge force 9600 mgs turbocache(512 mb ayrılmıs bellek)
windows vista home premium sp1
nfs shift sorunu.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
415 mesaj
Yıllanmış Üye
237 mesaj
arkadaslar ben laptopumda nfs shift oynarken arada çok az 1-2 saniye fln takılıyor.sizce neden olabilir??internetten sistem gereksinimlerine baktım.rahat kaldırır düşünüyorum.sistem özelliklerim:
intel core 2 duo 2.2 ghz
4 gb (2x2) 800 mhz ddr 2 ram
1gb nvidia ge force 9600 mgs turbocache(512 mb ayrılmıs bellek)
windows vista home premium
sistemle hiç alakası yok çünkü bende de olmuştu işi çözdüm. Eğer tüm detayları yüksek yapıp çok rakip koyarsan böyle birşey oluyor. sana tavsiyem detay vermişsen düşür. Yok detay vermedim diyorsan en güncel sürücüyü kur ekran kartına. ardından bilgisayarını virüs taramasından geçir bir güzzel tamam..Son Düzenleme: OpteroN ~ 01 Ekim 2009 21:42
OP Yıllanmış Üye
415 mesaj
arkadaslar sorun çözüldü internette ekran kartı driverini güncelledim.şimdi çok süper oynuyor.zaten çok az takılıyodu.şimdi o da yok.yorumlarınız için teşekkürler.
Taze Üye
1 mesaj
arkadslar ben nfs shift yüklemeye çalışıyorum. english dedim sonra seriali yazdım ama ondan sonra bi sorun çıkıyor.
tamam diyorum yine aynı şey çıkıyor. lüften yardım!!
arkadslar ben nfs shift yüklemeye çalışıyorum. english dedim sonra seriali yazdım ama ondan sonra bi sorun çıkıyor.Yeni konu açın.
tamam diyorum yine aynı şey çıkıyor. lüften yardım!!
Sorun çözülmüş, geçmiş olsun. Aslında böyle NFS Shift, Dark-Orbit vb. oyunlarda saniyelik takılma çok kötü oluyor ve ya hemen -yarıştaysanız- 1.yken 2. olabilme gibi durumlar sözkonusu oluyor. Böyle olunca çözünürlüğü düşürmek gerçekten de iyi oluyor. Meselâ bir adam vardı -forumda görmüştüm- ayarlar high 4x AA çözünürlüğü 1280x1024'e çekmiş altında da 9500GT var Carbon oynuyor. Sonra da diyor ki "E kardeşim bu kart iyi dediniz takılıyor arada niye... Yaw bir akıl etsene o kartın 1280x1024 4xAA'da 1-2 saniyelik takılmayla oynatması bile mucize... Onu 1280x960 yapsa o da kalmayacak herhalde. Bazı oyunlarda düşük kartlarda takılma olur arkadaşlar... Bu oyunlar 4GB Ram isteyebilirler, çok çakalca oyunları açarken error çıkarabilirler. Sizin yapacağınız tek şey; AntiAlias'ı azaltmak, detayları düşürmek ve de çözünürlüğü düşürmektir. (Son tarafın şivesi gençliğe hitabe gibi oldu orası başka)
İyi Günler HP-Tubos Melen