ya lütfen aynı sorunu yasayan ve cözen biri yardımcı olsun sistemimde hiç bi sorun yok oyunun gereksinimlerini fazlasıyla karşılıo oyunu kurdum crack yaptım ama acmaya kalkınca hata verio direk napmam gerekio?şimdiden tşk ederim
nfs shift yardım!
Cracta sorun olabilir Sanırsam Crackli içeriklerede yardım etmek yasaklanmıştı
(Recep abinin böyle bi konusu vardı galiba ? )
bildigimiz crack yaptım ondan olamazki ayrıca bütün konulardaki çözümleri denedm yine acılmıo yine acılmıo dün gecen beri bununla ugrasıorum:S
ARakdaşım bence başka crack inidir Ozaman belki olabilir
Birde hatanın resmini koyarmısın ? belki dll eksiktir
shift.exe bir sorunla karsılastı dio.dll dosyasını indirdim windows sistem 32 icine attım.ayrıca nsgc.rar dosyasınıda indirdim onuda belgelerimdeki shift dosyasının içine attım.anlıcan önerilen herşeyi yaptım ha hatta uyumluluk windows 98 olarakta girmeyi denedim ama sorun çözülmüo:S AMD athlon 64 X2 dual core proc. 5000+ işlemcim bu 4 gb ram var 512 asus ekran kartı acaba sistemimdemi sorun?
oyun bozuk olabilir sistem uyuşmazlığı olabilir bendede undergrand da aynı hatayı veriyor çok kıl bir durum crack te sorun olabilir..
ilginç! yardım etmek yerine banlanmakla tehdit ediliorum!
YHA KONU AÇMADAN ŞUNA BİR BAKSANIZ ??? TIKLA !!!Sende once bi sorunu oku ılla crack dıe bısı yok crackse ozelden veya msnden yardım ederızTehditmi bu neya bizde biliyoz ama crack te oldugunu kesın gozuyle bakılamadıgı için yardımedıoruz
Arkadaşım sil bidaha kur oyle dene bi yanlız kurarken bişi yapma
Olmadı başka pcde kur bunuda dene ( isteyende banlasın..)
Sende once bi sorunu oku ılla crack dıe bısı yok crackse ozelden veya msnden yardım ederızLegal olmayan bir konuya yardım ediyorsunuz.Cezası tabiki banlanma olacaktır..Tehditmi bu neya bizde biliyoz ama crack te oldugunu kesın gozuyle bakılamadıgı için yardımedıoruz
Olmadı başka pcde kur bunuda dene ( isteyende banlasın..)
saol arkadasım dedigin gibi yapıcam.tşk ederim ilgin için
Bir ben crack paylaşmıyorum 2 sorunun crack gibi konularda ise msn uzerınden konusalım dıcektım
Ve burda sorunun neyde oldugunu anlamayı calısıyoruz bilmem farkındamısınız ?
---------------------------------------------------------------------------------
Olmadı başka pcde kur bunuda dene ..
--------------------------------------------------------------------------------
Ustteki yazdıakı gıbı nerde sorun oldugunu anlıyoruz anlayınca dogru yol bulunur ?
Bir ben crack paylaşmıyorum 2 sorunun crack gibi konularda ise msn uzerınden konusalım dıcektımVe burda sorunun neyde oldugunu anlamayı calısıyoruz bilmem farkındamısınız ?
---------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşım sil bidaha kur oyle dene bi yanlız kurarken bişi yapmaOlmadı başka pcde kur bunuda dene ..
--------------------------------------------------------------------------------
Ustteki yazdıakı gıbı nerde sorun oldugunu anlıyoruz anlayınca dogru yol bulunur ?
sİZDE aNLAMIYORSUNUZ vERDİĞİM aDRESİ İncele İse idiniz Biraz Daha İyi Anlardınız !!!
ADAM OYUNU KORSAN KULLANIYOR !
Doru haklısınzı bu bolum kapatılmalı ozm n burda bende haklıyım herkes korsanla ılgılı sour soruyor
Amabenım dedıgımde mantıklı Ozaman Kural konsun
Orjinal oyunu olmayan Herhangi bir oyudna herhangi bir tuşu bile soramasın
Hepsi aynı kapıya cıkıyor
bence bişey yapma oyunun orjinalini al ve kur oyunu korsan haırlayan arkadaş verileri eksik yazdırmıştır
Orjinal alırsan bu sıkıntıları yaşayıp sorunların altında ezilmezsin.
Kolaygelsin