Partları çıkartıp oyunu kurmak istediğimde please insert cd/dvd in c hatası verdi sanırım crack istiyo diye crack denedim. "The binkw32.dll file is installed in the windows or windows system directory it must be installed in the aplication directory" hatası aldım. binkw32.dll dosyasını system32 attım ama düzelmedi yardım ederseniz sevinirim teşekkürler..
NFS Shift2 Crack Hatası
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Binkw32.dll dosya pencere ve pencere sistemi dizinine yüklenir bu uygulama dizininde yüklü olmalıdır
bilgisayar bunu diyor sana çözüm olarak benimde pek bilgim yok..saygılar
Sisteminiz 64 bitse SysWOW64 klasörüne atmanız gerek ama en iyisi orijinalini alın hem online oynarken sıkıntı çekmezsiniz.
Sistem 32 bit. Oyun oynamak için uzun vaktim yok geçen akşam arkadaş getirmiş kurayım dedim ama crack olmadı ben bir şey düzelmediğinde kafayı çok takarım sadece çözümünü bulmak istedim emeğe saygım tabii ki var sadece sorunu çözmek istedim. Vakit ayırdığınız için teşekkürler..
cracklemek istiyosan programla uraşmana gerek yok kardeşim cmd den hallederiz ama korsan oluyor bir oyun için 70 mühendis uraşıyor.....
Önemli değil forumumuzda yenisin galiba hoşgeldin.