w7 farkı.
NFS SHIFT
evet xp den kaynaklanıyor aynı dx versiyonu aynı ekrankartı drv versiyonu oyun ayarlarıda aynı xp miladını doldurmuş xpde oyun oynanmaz zaten resimlerdeki gibi win7 xp den daha fazla fps veriyorhemde daha iyi görüntü kalitesi xp savunanı asacam bundansonra :D
Counter-Strike Source süper çalışıyor win7 de. evet bende cs ilk versiyondan beri oynarım Counter-Strike Source daha iyi grafikler olsun oynanış olsun daha iyi bunu kurmanı tavsiye ederim.
crysis de online oynuyorum ama Counter-Strike Source yeri bir başka. cod 4 de severim:D
Cs 1.6 Pro serverlarda takılıyorum. Win7 denedim ve hiç memnun kalamadım :) Source hiç denemedim doğrusu...
Cs ye yıllar öncesinde ilk versiyonlarında başladım Henüz 1 sürümü dahi yokkken :) mazisi var bırakamam:D
Cod Serisini baştan sona oynayıp bitirdim defalarca , multi de oynadım ama Cs nin yeri bir ayrı ya. Win7 ye geçerim Cs çok sıkıntı yok bazı cfg ayarları saçmalıyor kontroller garipleşiyor onuda bi şekilde çözerim ama sXe anti cheat olmadan serverlara girilmiyor ve sXe win7 de iş görmüyor :) sxe win7 uyumlu hale gelene dek Xp devam.
evet xp den kaynaklanıyor aynı dx versiyonu aynı ekrankartı drv versiyonu oyun ayarlarıda aynı xp miladını doldurmuş xpde oyun oynanmaz zaten resimlerdeki gibi win7 xp den daha fazla fps veriyorhemde daha iyi görüntü kalitesi xp savunanı asacam bundansonra :Hmm tamam teşekkürler kontrol için.O minik resmide,
buraya ekle istersen senin büyüklerin altına editleyiver..Xp savunanların gözüne gözüne sokmak için :)