Nfs the run'ı yükledim crackledim açtığımda bu hata çıkıyor bütün forumlara baktım genellikle ekran kartını güncelle ve direct x son sürümünü yükle diyorlar hepsini yaptımım ama yine aynı hata sistem özelliklerim; napabilirim lütfen yardım edin.
NFS The Run Direct x hatası yardım!
Bilgisayar gördüğüm kadarıyla Casper. Casper ise gayet doğaldır ki ekran kartı iyi değil. Modeli ne acaba kartın?
Bilgisayar caspermi bende bilmiyorum kardeşim toplama ekran kartı özellikleride şunlar;"%20/></a>[/resim]
Dediğim gibi ekran kartından kaynaklanan bir problem.
Yani kaldırmaz diyosun :S dirt3 ve dirt2 yüklü bilgisayarımda 2sinide çok iyi çalıştırıyor?
http://www.technopat.net/forum/m ... n-10-0-adapter.html
O zaman şu linke bak. İstersen ekran kartı driverını güncelleyip de dene.
Oyun ATI hd 2000 serisi ve öncesi GPU'ları desteklemiyor. Sorunun nedeni bu kadar basit.Bu link de faydalı olacaktır.Konuda da gördüğün gibi nForcer adlı üye alıntı yaptığım olayı demiş. Ama istersen setup'un içindeki dx dosyasını güncelleyip. Dll dosyalarını system32'ye atarak ve ekran kartı driverını güncelleyerek deneyebilirsin.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (241572) ~ 15 Ağustos 2012 09:30
Ekran kartını güncelledim ve yeni ekran kartı almaya maddi durumum yok benim bilgisayarımın kaldıracağı nfs run gibi yarış oyunu varmı bildiğin?