NFS Undercover' daki max hızınız
Trainer ile mi yoksa doğal yollardan mı?
Ben Trainer kullanmayı çok seviyorum. Underground 2 zamanında bir Trainerlar vardı...Tek tuşla araç 700 km/s e çıkıp yine tek tuşla 0 km/s e iniyordu. Çarpışan araba oynuyordum...
Bazen o kadar hızlı gidiyordum ki araç pist dışına çıkıyordu. Bu yüzden yarışı kaybediyordum....
Zevkler ve renkler tartışılmazmış :D....Trainer kodlayan bir arkadaş web sitesi açmış www.cheathappens.com....Ücretli üye oldum siteye :)...
:D Olmaz mı? Bunlar da özellikleri:
Unlimited Cash, Unlock All Cars, Cars Cost Zero Money, Unlock Shop/Aftermarket Parts, 999.999 Zone Points, Unlimited Nitrous, Unlimited Speedbrake Mode, Remove Police Heat Level, Instant Evade Cops (with Points), Dominate 'Cost to the State' Missions. Made exclusively for Cheat Happens. WRITTEN FOR THE ORIGINAL RETAIL VERSION OF THE GAME. May not work with all versions. Read the included readme file with Notepad for important instructions on using the trainer. This trainer features customizable hotkeys.
bende de bugatti var en fazla 7. viteste 408 yapıyo nos'u kullanıyorum sonuna kadar geçmiyo en son paketi ekledim motora. ilk paketidemi eklemek lazım
Performans paketlerini yuklediğin ana menunun altında tuning diye bi bölum var orda ayarları max. beygir gucune ayarlarsan 438,4 km/h yi de geçebilirsin belki.bende de bugatti var en fazla 7. viteste 408 yapıyo nos'u kullanıyorum sonuna kadar geçmiyo en son paketi ekledim motora. ilk paketidemi eklemek lazı
frozenTebrik ederim ;q işte bunu iştemiştim ;q bu kadar kısa sürede oyunu kurup bugattiyi nasıl aldın sasırdım eski kariyerinimi sakladın yoksa bide hangi yarıs oldugunu söylersen sevinirimSon Düzenleme: xxömür ~ 18 Aralık 2008 01:07
frozenHiç bi kariyerimi silmem, nfs hastasıyımdır. NFS 2SE kariyerim bile duruyor ;qFrozen'in bahsettiği yarış üzerine sabaha kadar btün gece uğraştım ve yeni rekorumu caps olarak ekledim.Gözlerim şişti biraz ama değdi.*linkin sonuna ünlem koymusum o yüzden editleidm.
455 Km
Son Düzenleme: xxömür ~ 18 Aralık 2008 04:32
ilk msjdaki 455 Km traş gibi geldi resme bakarsanız araba 5. viteste xD ve bugatti 7 vites, 600 a kadar yolu var o zaman xD
Josiahilk msjdaki 455 Km traş gibi geldi resme bakarsanız araba 5. viteste xD ve bugatti 7 vites, 600 a kadar yolu var o zamansanırım birşeyler var evet ;QGenelde 400 km çıktığımda en yakın rakibim 10sn den fazla gerime düşmüş oluyor. 5. Viteste o hızı almak biraz imkansızdan ziyade trainer kokuyor ;q
bugattiyi aldığımda 455 in üstünde bir sayı yazıcam merak etmeyin:):)
Ben daha çok başındayım , Lotus'u aldım 140'ın üstünü göremedim daha
Sting_32Ben daha çok başındayım , Lotus'u aldım 140'ın üstünü göremedim daha140 mil olmasın o :=)
Raxx36140 mil olmasın o :=)Valla sağ alt tarafta 140'dan yukarı çıkamıyor sanırım vites 5'teydi. Ama kaç mil olduğu hakkında bir fikrim yok
bugatti ile tuning yapmadan 404 km/s yapıyorum xD