s.a arkdaşlar ben bir siteden tes yaptım her seyin uyuyo falan dio sizce doğrumu ha bide ben bu oyunu laptoba yükledim ama acayip derecede kasarak oynuyor isizce ndn böyle oluyor
laplopun markası=sony viao VGN-SRVN
nfs undercover kasma sorunu
Resmini koyduğunuz sayfadaki test minimum sistem gereksinimlerini baz alıyor. Hayır benim donanımlarım minimumun çok üzerinde diyorsanız, donanım ısılarınızı, sürücülerinizin ve DX'in güncel olup olmadığını ve arkada çalışan uygulamaları kontrol etmelisiniz.
hd 4830-4 gb 800 mhz ram-x3 710 işlemci-ka 790 gx anakart
Bu sistemde benimki:) bende de bazen kasıyo !
Oyunda çok ani fps düşüşleri var
Genel itibar ile oyunda inanılmaz bi optimizasyon sorunu var (bu söylediğim hem nvidia hem de ati için geçerli)
Fps 50 ila 55 den birden 17 ila 20 seviyelerine düşebiliyo
Genel olarak oyun sorunlu diyebiliriz
Oyun yapmak demek mükemmel grafik koyup göz boyamak değildir oyun yapmak demek her şeyiyle mükemmel yapmak demek .
Geçmişten günümüze nfs serisi zaten her oyununda optmizasyon sorunu yaşattı, artık gelenek oldu diyebiliriz.
hd 4830-4 gb 800 mhz ram-x3 710 işlemci-ka 790 gx anakartPardon bu saydıklarım shift için geçerli genel olarak undercover da tüm ayarlar full açık fps 60 dan aşağı düşmedi.Aşağadaki link den undercover için olan patch i indir belki faydası olur.
Bu sistemde benimki:) bende de bazen kasıyo !
Oyunda çok ani fps düşüşleri var
Genel itibar ile oyunda inanılmaz bi optimizasyon sorunu var (bu söylediğim hem nvidia hem de ati için geçerli)
Fps 50 ila 55 den birden 17 ila 20 seviyelerine düşebiliyo
Genel olarak oyun sorunlu diyebiliriz
Oyun yapmak demek mükemmel grafik koyup göz boyamak değildir oyun yapmak demek her şeyiyle mükemmel yapmak demek .
Geçmişten günümüze nfs serisi zaten her oyununda optmizasyon sorunu yaşattı, artık gelenek oldu diyebiliriz.
http://www.needforspeed.com/web/nfs/downloads#undercoverSon Düzenleme: dante-1985 ~ 17 Kasım 2009 13:28
arkdaşlar oyuna giriom her seyi detayları falan hep minimum yapıom we halen daha kasıyor yaw bide kasmas diye 4 gb flash bellekle ready boots özelligiyde denedim sonuc yine aynı oooooof of
ana ! 2gb ekran kartıymı kasıyo ya :D bendede ilk aldımda kasma olmuştu sonradan ekran kartını güncelledim full detay oynadım ekran kartını güncellemelisin bence :) benim ekran kartım = Ati x1050 3gb ram Win Xp :D ekran kartı ölüyorr :D