18.yıldızdayım ve harita da hiç yarış gözükmüyor. ne yapmam gerek. Teşekkürler
Nfs Undercover nasıl bitiriliyor
görev modu şu şekilde bitiyor:
son olarak sana görevleri veren çekik gözlü abla ile şehrin içinde kapışıyorsun.meğerse abla 2'li oynuyormuş.bir çanta dolusu parayı alıp kaçıyor sende peşine takılıyorsun....
gerçekten araba yarışı oynamak istiyorsan ve makinen sağlamsa race driver grid tavsiye ederim.saf araba yarışıdır.öyle modifiye yapmadan gerçekten araba kullanıyorsun.oyun biraz zordur lakin.....
oyunda yeni görev çıkmayınca ara vermiştim, En son hatırladığım 20 polis aracını yok edip saklanmaktı.o abla ile yarıştım mı hatırlamıyorum. Grid i de yüklemiştim fakat ilk yarışta çok sinir olmuştum kontrölü zor gelmişti ve kaldırmıştım.
Undercover'da o abla ile yarıştım ve kazandıktan sonra takımın üyelerinin listesi yani credits çıktı karşıma , sonra oyun devam etti .. Görev gelmiyor ancak yarışlar ve polisten kaçma oyunları devam ediyor .. Nasıl bitecek bilmiyorum .. Yıldız da hiç artmıyor artık .. Oynamayı bıraktım .. Sanırım bitirmiş oldum =)
arkadaşlar bu anlatılanların hepsini bende oynadım ve arkadaşında dediği gibi artık görev gelmiyor ve 18.yıldızdan sonra oyun ilerlemiyor. bu oyunun bittiği anlamına mı geliyor. eğer bittiyse görevsiz oyunu oynamanın zevki olmaz ki.. lütfen gerçekten oyunu bu aşamadan sonrada oynamaya devam edipte neler olduğunu biri anlatsın.
ya bnde 18. yıldızdaym btün yarışlar bitti ama polise kaptırdığım arabaları nasıl geri alacağım... yardım......