Merhaba arkadaşlar. 105. oyuna kadar geldim. Buradaki DRFİT yarışını başlatma prosedüründe oyun yükleniyor belirtisi olurken beni Windows'a geri atıyor. Sebebini bilen var mı? Çözüm önerisi olan varmı? Sırf bunun için SAVE dosyalarını yedekleyip Windows'u yeniden kurdum[V] lütfen yardım...
NFS Underground 105.oyun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.oyun korsan olduğundan kaynaklanıyor cd lerde o bölüm yok onun için windowsa atıyor
bunun bir yaması varmış ama bulamadım bilen varmı?
slm arkadaşlar bende bu sorunun yanıtını bulmak için foruma girdim.arkadaş bende önce davranmış.bilen varsa yardımcı olsun lütfen.şu oyunun sonunu göreyimde günlerdir uykusuz kaldığıma değsin bari amirim yaww.benim oyunda crack.yama ile düzeleceğini sanıyorum ama hangisi ile ve nerde.megagames.com da bi çok yama var ama hangisi.şimdiden tşkkürler
ya 16 milyonda orjinalı satılıyor alın kurtulun
iyide Swatım Manım bi arabayla 104. bölüme geldik.olmadı belki olur diye ikinci arabayla 104. bölüme geldik.üçüncü arabayla 101. bölümdeyim az kaldı 104.bölüme.olmuyo.işi buraya kadar getirdik iki ucuyla bi ortası kaldı derler ya.bizde yalnızca bi ucu kaldı.oyundan nerdeyse zevkimizi alcaz.son vuruşuda bari bunda yapalım.tüm 105. bölümü oynayamayan arkadaşlar hep birlikte;devlet bize yardım etsin bizde 105. bölümü oynamak istiyoz.!istiyoz!istiyoz!mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.:))
Kolay Gelsin.....Devam Yarışa Bol Noslar :)
sizin sorunuzun cevabı selcukxc de. arkadaşlar aynı sorun bendede vardı benim
bilgisayarım bir notbuk olduğu için kaldırmadığını düşünüyordum ama sorunun diğer
arkadaşlarımda da görünce neyse fazla uzattım. sanall belleği 1 ila 2 gb arasında
bir değer verin sorun hal olunacaktır. zaten o oyunda bir hatalı bir dosya bile
olsa tümden çalışmıyor.
bu oyunun en problemli noktasıda bu zaten herkes bundan şikayet ediyor ama çözümüde var tabiki oyun için bir çok sitede packleri var nasıl bulamadınız bilmiyorum ama ama ben bu sorunu çoktan aştım 2 kez bitirdim oyunu şimdi ikisini bekliyorum bekliyene kadarda oyunun bir çok alternatifleri var bunu benzer birçok oyun çıktı bu aralar bunlarla avunuyorum sorunu halletmek için biraz araştırma lazım
alıntı:
16 milyonda orjinalı satılıyor alın kurtulun
www.weblebi.com 'dan alabilirsiniz...
alıntı:
Gönderen : Swat_Manya 16 milyonda orjinalı satılıyor alın kurtulun
D&R diyosan ben inan taksimdekine gittim orada yoktu. bence D&R bu kampanya ile müşteri almak istiyo.Ucuza oyun falan sattığı yok.Yine istikla caddesinde oyun 80 milyon D&R mı 16 ya satacak.Stokta varsa alacam valla.
arkadaşım o korsanDAN DOLAYI kaynaklanmıyor çünlü ben oyunu bitirdim bence yeniden bir cd al onu dene
cool_recep@hotmail.com ile msn messenger dan benle kontakt kur ben sana o bölümü atlamada yardımcı olurum.
Bazı Korsan Oyun cdleri hatalı diye biliyordum ama farklı da olabilir.
korsandan dır sorun cunku bende orjınden cekilmıs nfs var korsanların bazısında bole sorunlar oluo