nfs world online

mc-yakup
13-10-2010, 20:01   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj

nfs world online gamelouncher.exe uygulama hatası nasıl çözebilirim arkadaşlar bilgisi olan varmı

ejder22
29-12-2010, 22:34   |  #2  
Taze Üye
2 mesaj

arkadaslar nolur hepinize yalvarıyorum arkadasım aklınla bın yasa bendede bole sorun war ingilizcesini cevirdim uygulama başlatılırken bir hata olmuştur. lütfen
müşteri desteğe sorun devam ederse bole dior yardim edin yardm  edin allah rizasi icin yalvarıorm ne isterseniz yapıcam elimden gelicek birseyse yaparim soz veriyorum erkek gibi soluorm oyunu cok seviorm süper bise ama oyunu sıldım bı kere bıdahada yukleyemedm uygulama başlatılırken bir hata olmuştur. lütfen
müşteri desteğe sorun devam ederse hata verior arkadaslar allahin adini verdim eger bir müslüman warsa yardim etsin allah peygamber aski icin :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((!!! :((( yalvarıorm nolur su problemı bılen warsa yardım etsin ':((((..... !!!!!!!!!

ejder22
29-12-2010, 22:36   |  #3  
Taze Üye
2 mesaj

arkadaslar bu oyun icin bu siteye kaydoldum gorunce bu yaziyi hemen yardim istedim dusunun artık her yerden cozum arıyorum en azndn biriyle ayni sorunum war nolurrrr noluurr yalvarıorm allah peygamber kuran askina yardim edinnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cok zor durumdaim arkadasimin pc de yawww cok fena oldu yardim edin ':(((((((((((((((((((((((((((((((((( :'((((((((((((((((((((((((( eger bilen warsa nolur yardim etsin ':(