arkadaşlar nfs shift yükledim, oyuna başlayacam, cariyer e gidiyor tam araba bana teslim ediliyor oynayacam derken exe hatası diyip beni oyundan atıyor :(:( PLEASE HELP
nfShift
http://rapidshare.com/files/281250900/graphicsconfig.xml indirip
Sonra belgelerimde kendi save klasörünüze gidin ve vermiş oldugumu xml dosyasını sizinkiyle degiştirin.Gelen soruya evet diyin.Ve oyuna girin.Artık lap bölümünde sizi oyundan atmayacak.
bybarut arkadaşım çok sağol ya Allah razı olsun, oyun oldu ama çook ağır olsn tşkler yinede ;)
shiftin görsel sistemleri aşırı yoran bir program olduğunu kabul eden bir bilgisayar uzmanıyım oyuna girdim ateri moduna kadar getirmeme rağman görselde kullanılan aşırı gereksiz fazlalıklar nedeniyle ekran kartı veri aktarım grafiğini öldürüyor.
shifti bir elden geçrdiğinizde ( çeşitli programlar yoluyla) sistemce gerksiz arka planda bekleyen birçok 3d efeğinin yer aldığını göreceksiniz. bunları kadırınca ekran akrtı rahatlıyor. ama düşündüğünüz gibi hızlanmasada shifte güzel yapalkım derken aşırı süüslü bir oyun çıkmış karşımıza. undercroverde yollar ve çevre kötüydü araba süperdi. burda araba sistemi biraz daha yorucu hale gelirken etraftada kullanılan birbirinden çok farklı binlerce sistem görünümü bulunmakta bence hiç kurmayın oyunun aradığı işlem performansı şu şekilde
istenilen özellikler bendeki özellik
çift işlemsili 2.7 ghz veya üstü. çift işlemci 2.6
1 gb ekran kartı 4.5 grafik hızından daha yüksek 1 gb 3.7 grafik
2 gb ram 5.5 ghz den yüksek 2gb ram 5.5
anakart aktarım grafiği 3.5 üzeri 3.8
oyun grafik (dxdiag) 4.5 ve üzeri dxdiag 3.4
hdd hızı 5.00 üzeri olan bir bilgisayar arıyor. 6.0
Böyle bir bilgisayrınız varsa rahat uçuş yaparsınız. hemde hiç sorunsuz