NIS 2009 kullanıcılara ne vaadediyor?

CHIP Online
03-08-2008, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Norton Internet Security 2009'a ilk bakış: Acaba bu sefer Norton vaat ettiklerini başarabildi mi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/NIS- ... aadediyor_8033.html

Çağımızın vazgeçilmez bir gereksinimi olan ve yıldan yıla kullanım alanı genişleyen internet, aynı zamanda geçmişten bugüne bakıldığında daha tehlikeli bir platform haline geldi. İnternetin içerdiği bu riskleri bertaraf etmek için ise çeşitli güvenlik yazılımları geliştiriliyor.

Virüsler, spy'lar, spam'lar, trojan'ler, malware'ler, adware'ler ve daha nice zararlıların karşısına dikilen ve onları kullanıcıların PC'sinde tespit edip en az zararla sistemden kaldırmaya çalışan güvenlik yazılımları, her kullanıcının bilgisayarında bulundurması gereken yazılımların başında yer alır.

Hal böyle olunca, kullanıcıların bu yöndeki ihtiyaçlarını gidermek adına birçok güvenlik yazılımına rastlamak mümkün. Norton'dan Nod32'ye, avast'tan Avira'ya, Kaspersky'dan AVG'ye kadar geniş yelpazede bulabileceğiniz güvenlik yazılımları, PC'lerin güvenliğini maksimum seviyede sağlamaya çalışırlar.

Ancak güvenlik yazılımlarının birçoğu ücrete tabidir. Ücretsiz olan deneme sürümleri ise ya kısa süreli kullanım içindir, ya da ücretli olan sürümüne göre birçok özelliği içerisinde barındırmıyordur. Bu nedenle güvenlik yazılımları arasında tercih yaparken sadece işini iyi yapmasına değil, bu gibi noktalara da dikkat edilmesi gerekir.

Tüm konu: NIS 2009 kullanıcılara ne vaadediyor?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hangi güvenlik yazılımını kullanıyorsunuz? NIS 2009 beta sürümünü kullandınız mı?

Fattur
03-08-2008, 21:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

NIS 2009 u kullandım ve beklediğimi alamadım.

XxXDaRKoXxX
04-08-2008, 12:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj

KIS 08 kullanıyorum. ( Sanırım kaldırcam :( )

Beta sürümlerini kullanmam asla. Sistemde çok büyük yaralar açtığına inanıyorum. Ben Norton'a hep sıcak bakmışımdır. Eğer yazdığınız gibi az bellek ve hızlı bir sistem sağlıyorsa neden kurmayayım. Zaten bu aralar bilgisayarda virüs olduğundan şüpheleniyorum.

Kapalı Hesap (34907)
04-08-2008, 18:20   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

ESET NOD32 lisanslı Kullanıyorum.,Memnunum 2009 yılında lisansım bitince .,belki değiştiririm,ama değiştirmem herhalde çünkü gayet memnunum hiç bir problem yaşamadım diyebilirim.,Ben memnunum kafam rahat virüs,güvenlik problemi nedir bilmiyorum.,Tavsiyem Eset smart securty.,İşte öneri sebeblerinden birkaçı...

6 Temmuz 2006
NOD32, Virus Bulletin 100% Ödülünü 38. Kez aldı
https://www.chip.com.tr/konu/NOD32-V...di_2099.html

17 Temmuz 2007
ESET (NOD32) Online Scanner Beta Yayında
Uğur Seven - Onur Seven
Global Antivirüs pazarının önemli oyuncularından olan ESET, yeni online tarama servisini duyurdu.

Ücretsiz onlıne virüs scanner.,için.

13 Şubat 2008
ESET NOD32 3.0 sürümü VB100 ödülünü aldı
ESET NOD32 Antivirüs 3.0 sürümü Virus Bulletin tarafından 48. kez VB100 ile ödüllendirildi.

11 Haziran 2008
Eset'e 50.Virus Bulletin Ödülü

2 Temmuz 2008 tarihli
Nod32 mi Kaspersky mı?Vardığım son nokta
Sizdemi kararsızsınız..

Konulu Bloğ sayfalarından Öğretmen üye arkadaşlarımızdan  MatematikCanavarı  adlı kullanıcı arkadaşımızın kaleminden
yazısınıda okumanızı tavsiye ederim.,

Not: yazı ve linkler kişilere tavsiye niteliğindedir, hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı değilim tavsiyem reklam, pazarlama stratejisi taşımamaktadır,ÖNEMLE DUYURULUR...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (11) ~ 04 Ağustos 2008 18:49
Fattur
04-08-2008, 19:52   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

ben şu anda AVG ve/veya avast kullanmaktayım(ikiside farklı pclerde)Yanında ad-aware win.defender falan da var :D

ReFeRaNSs
05-08-2008, 08:50   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,225 mesaj

abi bu şeyin sanırım bir önceki sürümü olacak kaldırmak istedim kalkmadı ne wrsa elimde denedim. ancak formatla pc den kaldırdım bunun yerine kis9 yada ne bilim avira fln kullanmak daha iyi :)