google'da
warez
torrent
full
download
full game download
ve crack yazınca niye ilk sayfalarda hep türk siteleri çıkar? herşeyi bedava almak isteğimiz için mi :) :)
görüşlerinizi bekliyorum...
Niye?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Google bölgesel arama özelliği ve tarayıcı dili arama sonuçlarını etkiler.Nerde beleş biz millet olarak orda zaten ben indirmiyorum para ile alıyorum diyenede inanmıyorum..
Bütün insanlık bedavayı sever :)
Korsan paylaşım avrupada başlamıştır
Araştırıranız göreceksiniz yani türklere (bize) has bi özellik değil
Bugünkü şartlarda korsan paylaşım her ülkede mevcut...
Avrupadak caydırıcı cezalar var
Türkiyede ttnet var karınca hızı netlle millet canından bıktı bişey indiremiyor son günlerde
Bilgisayarımda windows adobe cs5 antivirüsüm ve bir kaç tane daha uygulamam lisanslıdır diğerleri hep korsanSon Düzenleme: Kapalı Hesap (156131) ~ 10 Nisan 2012 21:31
Nerde beleş biz millet olarak orda zaten ben indirmiyorum para ile alıyorum diyenede inanmıyorum..3 gün de 5.gb'lık oyunu indirdiğim günleri hatırlıyorum
Korsan paylaşım avrupada başlamıştır
Araştırıranız göreceksiniz yani türklere (bize) has bi özellik değil
Bugünkü şartlarda korsan paylaşım her ülkede mevcut...
Avrupadak caydırıcı cezalar var
Türkiyede ttnet var karınca hızı netlle millet canından bıktı bişey indiremiyor son günlerde
Bilgisayarımda windows adobe cs5 antivirüsüm ve bir kaç tane daha uygulamam lisanslıdır diğerleri hep korsan
bende adobe dahil ücretsiz olmayan programların ya deneme sürümleri yada crack'li halleri bulunuyorSon Düzenleme: nacker ~ 10 Nisan 2012 21:43
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
2,229 mesaj
warez,crack zımbırtıları sadece türklere değil yabancılarada ait özeldir.
hatta yabancılar daha iyi yapar ve yabancılarla ünlü bi şey dir :)
ilk arama sonuçlarının türk sitesi çıkması sanırım türkiyeden bağlanmamkz herhalde.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Günümüz oyunlarını crackleyen windows işletim sistemlerini crackleyen genellikle
Yabancı kişilerdir türk sitelerinin yaptığı ise onların oluşturduğu crack,loader gibi yazılımları alıp paylaşmak
Google'da arat ilk 8 sayfada türk siteleri çıkar ondan sonraki sayfalarda ise yabancı siteler yer almaktadır..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (156131) ~ 10 Nisan 2012 21:58
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
google tr de hep turk sitelerine odakli.Bide bizimkiler daha vahsi.Korsan kullanmayan kaldimi Turkiyede kaldiysa mertce ben kullanmadim desin.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (156131) ~ 10 Nisan 2012 22:29