arkadaşlar nLite ile elimdeki xp kurulrm cd sinde değişiklik yapmak istiyorum.
bazı programları silmeyi başardım fakat flv, ccleaner, k-lite vs. programları eklemek istiyorum.
netten videolu anlatımını izledim ama orada cd den ekleme gösterilmiş.
bendeki dosyalar netten indirdiğim şekilde, yani cd de değil.
şu andada pc de kurulu hepsi.
nLitede ekle bölümüne gelince neyi ekleyim dediğinde hangi dosyaları göstereceğimi bilmiyorum. ana dosyayımı yoksa p.fileste biyerlerimi gösterecem.
yardımcı olacak birileri varsa şimdiden teşekürler
nLite den anlayanlar !
eklemek istediğin programları katılımsız kuruluma çevirip 7zip ile cab dosyası formatına çekmen lazım yoksa ekleyemezsin. artık malesef xp desteği vermediğimiz için programcılarda vermediği için pek şansın yok ancak windows 7 ortamına geçersen dediklerini yapabilirsin. 4 yıl önce bu merağını ortaya çıkartsaydın ozaman office 2003 ve 2007 katılımsız cab formatındaki kurulumlarıda yapman için gerekli kodları veriridim. 4 yıl önce yaptığım kodlarlan olduğıu gibi duruyor xp kurulumu güncellemelerin 1 yıllık kısmı eksik eklemedim diğer hepsi mevcut dotnet dahil office 2003 te içinde. artık windows 7 için sadece katılımsız paket ayar yapıyorum. windows 8 betanında içeriğini az çok değiştirdim 7 ile aynı yöntem ile açılıyor. xp için çok zor artık kod hazırlamak ve bulmak.
benim pc 1.8 işlemci, 64mb ekran ve 512 mb ram
win7 yi kuramam.
cd ye bişey eklemekten vazgeçtim format sonrası kaldırdığım bazı programlar var.
ie 6 vardı onu sildim bazı küçük şeyleri sildim, 655 mb lik cd 255 mb ye düştü bu normal mi.
birde nlite ile oluşturduğum klasörün içindekileri ctrl a ile kopyalayıp neroyla cd ye kopyalamam yeterli oluyor mu ?