ben win7'yi asus netbookta kullanıyuorum.tek çekirdek intel atom 1.6 ghz.,1gb ram,gma 950 ekran işlemcisi.win7 bu sistemde hiç ama gerçekten hiç kasmadan çok rahat çalışıyo.senin saydığın sistem çok üst bi sistem.hiç bir sorun çıkmaz.
win7 profesyonel veya ultimate kurmanı öneririm.
no longer avaliable
- 1
- 2
ya arkadaşlar bu gibi konuları bilerek mi açıyorsunuz merak ediyorum ve gülüyorum gerçekten içimdende arkadaşım sen yükleme demek geliyor ne demek kardeşim ya quad işlemciden bahsediyorsun burada recep beyler aylarca bir deneme yaptılar atom işlemciye kurdular hala quad işlemciden bahsediyorsunuz.....
Evet arkadaşlar benimde şöyle özelliklere sahip bigisayarım vede C sürücüsünde xp kurulu windows 7 yi xp zarar görmeden D sürücüsüne kurmak istiyorum bu sisteme göre windows 7 nin çeşitlerinden hangisini kursam daha iyi olur vede 32bit mi? 64bit mi? kursam...
Selamlar, ben chip sitesine daha yeni kayıt oldum sizlere bir sorum olacaktı benim pc'nin özellikleri: 512mb
ram 256 ekran kartı pentium 4 tek çekirdek sizce windows 7 yüklenir mi??...
Selamlar, ben chip sitesine daha yeni kayıt oldum sizlere bir sorum olacaktı benim pc'nin özellikleri: 512mbAyrı bir konu açın, oradan cevap verelim.
ram 256 ekran kartı pentium 4 tek çekirdek sizce windows 7 yüklenir mi??...
Ayrıca PC'nizin özelliklerini daha detaylı yazın. Marka ve model şeklinde...
- 1
- 2