NOD32 2.70.39 Türkçe
- 1
- 2
asimileci karedeş helal sana foruma bakıyorumda hep senin adın geçiyor valla çok sagol asimileci bildiklerini bizimle paylaşmak çok iyi oluyor teşekkürler
desteklerinizle ayaktayım bunu forumun bilmesi yeterli
modlar bilmese de olur?
umrumda değiller zatende (lafım sadece granzat'a)
diğer modlara saygım sonsuzdur.
asimilecidesteklerinizle ayaktayım bunu forumun bilmesi yeterliasimileci kardeş sen bize yeteeeersin vede artarsın bile modlara göşteris yapmadığın seni tebrik ediyorummm bide bişey dicemmm biraz ara verde bizde konu açalımm(sadece saka idi) güncel konuları bulup bizimle paylasman çok iyi oluyor
modlar bilmese de olur?
umrumda değiller zatende (lafım sadece granzat'a)
diğer modlara saygım sonsuzdur.
evet portable nod32 2.70.39 çıktı bilginize
asimileci banlandı galiba,
onun görevini kim üstlenecek?
6 aylık yasal key çalışmaya başladı
kaspersky 7.0.125 6 aylık yasal key çalışmaya başladı.
cemil hocaevet portable nod32 2.70.39 çıktı bilginizeteşekürler
asimileci banlandı galiba,
onun görevini kim üstlenecek?6 aylık yasal key çalışmaya başladı
kaspersky 7.0.125 6 aylık yasal key çalışmaya başladı.
ben pc ye kaspersky kulanmak istedim ama hiç bir güvenilir sitede link bulamadıgım için indiremedim.nod32 yi indirdim fakat yukarda bulunan 90 günlük keyde sorun var bu konuda bana yardımcı olabilirmi birileri !!! ltn bekliyorum .eger kaspersky laptop kasmaz ise onu kullanmam daha dogru bana burda bunların linkini vericek birileri var mı ben bulamadım
bu program süresiz mi arkadaşlar freeware mi?yoksa süresi ne kadar?syrıca bedava key dediğiniz ne ,ne işe yarar??
selam, kardeş 90 günlük key sayfası açılmıyor, yardımcı olabilirmisin. bendekinin süresi doldu yenisi şart :)
NOD'dan şaşmayın derim ben zaten, bence en iyisi o. ne elinden bisi kacıo nede calıstıgını hissediosunuz. zaten asıl bomba bi arkadasın dedigi gibi suan beta olan "smart security" tamamlanınca olcak. nod32 v3.0+firewall+antispy vs. tam bi güvenlik paketi direk geccem onada
elazigliNOD'dan şaşmayın derim ben zaten, bence en iyisi o. ne elinden bisi kacıo nede calıstıgını hissediosunuz. zaten asıl bomba bi arkadasın dedigi gibi suan beta olan "smart security" tamamlanınca olcak. nod32 v3.0+firewall+antispy vs. tam bi güvenlik paketi direk geccem onadane zaman biter acaba bi bilgin varmı
Quad-Corewalla eset bu konuda temkinli davranıo, bu ürünün 1. betası nisanda cıktı, 2. beta ağustosta geldi, son sürümde en gec 2-3ay icinde(ama o kadar uzatmazlar heralde 1-2gibi gelio bana, baya oldu cünkü haberi cıkalı)piyasaya cıkar, sabırsızlıkla bekliormm bende. bu kadar sürdürdüklerine gore baya guzel bi ürün gelcek herhalelazigliNOD'dan şaşmayın derim ben zaten, bence en iyisi o. ne elinden bisi kacıo nede calıstıgını hissediosunuz. zaten asıl bomba bi arkadasın dedigi gibi suan beta olan "smart security" tamamlanınca olcak. nod32 v3.0+firewall+antispy vs. tam bi güvenlik paketi direk geccem onadane zaman biter acaba bi bilgin varmıSon Düzenleme: uGuR.uK ~ 19 Eylül 2007 18:20
elazigliQuad-Coreisalla beklediğimize değerwalla eset bu konuda temkinli davranıo, bu ürünün 1. betası nisanda cıktı, 2. beta ağustosta geldi, son sürümde en gec 2-3ay icinde(ama o kadar uzatmazlar heralde 1-2gibi gelio bana, baya oldu cünkü haberi cıkalı)piyasaya cıkar, sabırsızlıkla bekliormm bende. bu kadar sürdürdüklerine gore baya guzel bi ürün gelcek herhalelazigliNOD'dan şaşmayın derim ben zaten, bence en iyisi o. ne elinden bisi kacıo nede calıstıgını hissediosunuz. zaten asıl bomba bi arkadasın dedigi gibi suan beta olan "smart security" tamamlanınca olcak. nod32 v3.0+firewall+antispy vs. tam bi güvenlik paketi direk geccem onadane zaman biter acaba bi bilgin varmı
Quad-Coreelaziglideger deger sen merak etme, NOD32'nin saglam temellerine kuruo eset zaten ;)Quad-Coreisalla beklediğimize değerwalla eset bu konuda temkinli davranıo, bu ürünün 1. betası nisanda cıktı, 2. beta ağustosta geldi, son sürümde en gec 2-3ay icinde(ama o kadar uzatmazlar heralde 1-2gibi gelio bana, baya oldu cünkü haberi cıkalı)piyasaya cıkar, sabırsızlıkla bekliormm bende. bu kadar sürdürdüklerine gore baya guzel bi ürün gelcek herhalelazigliNOD'dan şaşmayın derim ben zaten, bence en iyisi o. ne elinden bisi kacıo nede calıstıgını hissediosunuz. zaten asıl bomba bi arkadasın dedigi gibi suan beta olan "smart security" tamamlanınca olcak. nod32 v3.0+firewall+antispy vs. tam bi güvenlik paketi direk geccem onadane zaman biter acaba bi bilgin varmıYeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 038 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007Arkadaşlar 90 günlük key sayfasına erişemiyoruz...!
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 2183 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007NOD 32 ile Windows Defenderi aynı anda kullanabilirmim?
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,947 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007evet kullanabılırsın defender vırus programı degıl
bilgisayarınızı casus yazılımların ve diğer istenmeyen yazılımların neden olduğu açılan pencerelere, performans düşüklüğüne ve güvenlik tehditlerine karşı korumanıza yardımcı olan bır programdırr rahatca kullanabılırsınız..Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 016 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007hiçbir anti virüs kav dan ii olamaz! ama bilgisayarı kasmasın dersen,belki nod 32!!!haa!!! ben mc afee kullanıyorum hiç problem cekmedim. o ayrı ama nod 32 yi denedim virüsleri silemio oyüzden ben ce eset biraz daha calısmalı!
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0142 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Arkadaşlar şimdi virüs programları artık yenileniyor 2008 modeli xp de çalışır mı bilmem ama fazla her şeyden zarardır.
Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 02 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 20073 aydır NOD32 kullanıyorum.Blgsyrı kasmıyor.Gayet memnunum.
Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 04 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2008bişey soracam ya ben bu nod32 2.7 yi yükledim bir numara girdim ve güncellemeleri yapıyor yani süresizmi oldu acaba
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 113,373 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006malkoçoğlubişey soracam ya ben bu nod32 2.7 yi yükledim bir numara girdim ve güncellemeleri yapıyor yani süresizmi oldubilgi kısmında kaç günlük kullanım süresi olduğu yazıyordur.
- 1
- 2