nod32 2.7 kullanan var mı? Varsa nedenlerini yazınız
MERAK ETTİM ONDAN AÇTIM KONUYU
bende bir ara kullandım resmen uyuyor mışıl mışıl
dedim KİS2010 kurdum bir sürü trojan varmış
genelde cafelerde görüyorum birde İE6 kullanırlar,ne hikmetse hemde bu sistemde;
İNTEL CORE DUO 2 E8500
GIGABYTE P45 DS3L
4 GB KINGSTON 800 MHZ RAM
WİNDOWS XP
4850 ATİ.
helal olsun yani..
KIS kullancama AVG kullanırım daha iyi ama Eset' in hiç uyuduğunu görmedim.. ?
gerçi nod 32 antivirüs 4 ü kullandım arkadaşların dediği gibi yatıyo hep panda antivirüs kurdum sabahtan akşama kadar virüs buldu bide nod 32 pc yi çok kasıyor pek tavsiye etmem :)
kasma yok evet. tarıyo marıyo hadi oda tmm. virusleri bulsada aman kim uğraşcak tarzı bi anti virüs. tembel bişi. tavsiye etmem yani
bende uzun süredir kullanıyorum...sistemi kastığını yada uyuduğunu düşünmüyorum sürekli güncelleme ile trojen-virüs hiç birşey affetmiyor...benim kullanmamın bir numaralı nedeni sistemi kasmıyor...güncel virüslere karşıda sürekli güncellendiği için oldukça duyarlı...
Nod un 2.7 versiyonunu uzun bir süre kullandım şu anda da ESS 4.0 sürümünü kullanıyorum...eset in kastığını ve uyuduğunu söleyen herkese de bir kahkaha patlatıyorum...
pc'yi ilk aldığımda tam sürüm wardı...ama şimdi fix kullanıyorum güncellemelerde sorun çıkarmıyor...
ya peki fix li kullanıyosun ama pc ye virüs bulaştırmıyor mu fix li olunca crack li olunca pc ye virüs doluyormuş diye internette forum sitelerinde bir sürü yazı okudum.Bu fix in zararı nedir?Siz sanırım 2.7 kullanıyorsunuz yanına bir firewall falan kurdunuz mu yoksa IMON la mı idare ediyorsunuz
firewall kurmadım sadece IMON işimi görüyor...ayrıca şu siz "key sitelerini" bilmiyorsunuz diyen arkadaşa gelince forumda bir anket başlatsın bakalım o tür sitelerden zarar görenler ile hiçbir tehlikesi olmadığını düşünenler arasındaki oran kaç çıkacak...o zaman biliyor muyum? bilmiyor muyum çıkar ortaya...
Hemen tartışma alanına dönmüş. Kis AVG zırt pırt. Adam merak ediyor niye başka birşey öneriyorsunuz dandik av yazılımlarını. Kaspersky iyi değil. AVG heç iyi değil. Normal kullanıcıyı koruyor dediğiniz yazılımları saman altından su yürüdür gibi uyuttum.
Nod32 2.7 sürümünü iş yerlerinde laptoplarda kullanıyoruz.Toplu lisans alınınca mecburen. Yazılım geliştirilen makinalara ağa bağlı olmadığından gerek duymuyoruz. Ana sunucuda Symantec var. Benim olduğum yerdeki hiçbir bilgisayarda kaspersky olmaz...
Hemen tartışma alanına dönmüş. Kis AVG zırt pırt. Adam merak ediyor niye başka birşey öneriyorsunuz dandik av yazılımlarını. Kaspersky iyi değil. AVG heç iyi değil. Normal kullanıcıyı koruyor dediğiniz yazılımları saman altından su yürüdür gibi uyuttum.senin dediklerinden hiçbir şey anlamadım
Nod32 2.7 sürümünü iş yerlerinde laptoplarda kullanıyoruz.Toplu lisans alınınca mecburen. Yazılım geliştirilen makinalara ağa bağlı olmadığından gerek duymuyoruz. Ana sunucuda Symantec var. Benim olduğum yerdeki hiçbir bilgisayarda kaspersky olmaz...