1 aydır her forum sitesinde nod32 güveliğnin azaldığı söyleniyor sizcede öyle oldu mu ben hep nod32 kullanırdım şimdi kafam kararıştı avast! 4.8 yüklesem olur mu yoksa başka anti-virüs mü yüklemeliyim
Nod32 Bozdu Mu?
Teşekkürler pandaya yeticek sistemim olsa kaspersky yüklerdim başka alternetif yok mu
semih_ozyurtdostum bence son sürümlerinde bozdu smart security kullanıyodum lisans bitince siliyim dedim sildim ama ağ gitti +güvenlik duvarını açamadım o yüzden xp onarma yapmak zorunda kladımm öneri olarak panda 2008ben eset smart ve nod23 defalarca kaldırdım kurdum hiç sorun cıkarmadı bana fix kullanıyorsan bilemem tabiayrıca nod32 kullanmak istemiyorsan kaspersky veya avira kur derim (avira üçretsiz )
Avast pro(ücretsiz) AVG8 ve Avira Free olan sürümü var ücünüde ücretsiz kullanabilirim sizce hangisi
avira ve avg8 avast'ında yakalayamadığı virüsü spybootsearch&destroy diye bi program var onunla temizledim tavsiye ederim. sistemide sömürmüyor üstelik bağışıklama diye bi seçeneğide varki harika diyebilirim
nod32 berbat ne kadar kullanan tanıdığım varsa virüslerle başı dertte en zayıf virüslere bile karşı duramıyor nod32
İngilizce kullanabilirmisin ve ücretli olabilirmi?Ona göre tavsiyede bulunalım
Uzretsiz olursa iyi olur ingilizce olabilir
Eğer sistemin zayıfsa ve ingilizce olabilir dersen
Ücretli Bit defender total security veya Avira premium security suite
Ücretsiz Avg 8 kullan derim.
Ama ücretli daha iyi korur.
Aviranın ücretsizinde spyware koruması yok.O yüzden ücretsizi tavsiye etmiyorum.
Yalnız avast home değil avast por nod32 daha iyi olduğunu söylüyorlar.
kis daha güzel derim çünkü arkadası salam satmasada aç kalmaz nod 32 hakkında detaylı bilgim yok lakin kis ayakları sağlam yerde o nedenle böyle gerileme yaşıyor olabilir fakat kisten sonra nod gelir derim..
dostum mod32 yenı surumu sana mıcrosoft vista da ve agda zarar verır ve ayrıca ıyı bır antı vırus kurmak ıstersen sana tavsıyem karspeksy kurmanı tavsıye ederım..
karsperksy ben kullanıyorum vede cok memnunum.. ben bunun 7.0.125tr sını kullanıyorum ve sanada tavsıye ederım.. bazıla rı guncelleme yapmıyor desede ben boyle bır hata verdıgını zannetmıyorum.. neden dersen key bulman cok kolay ve eger ıstersen lısanslı alırsın 1 yıllık 50-60 ytley heryerde bula bılırsın dostumm..
saygılarımla..
Free olmasını tercih ederim antiviürüs+antispyware+firewall ücretsiz olanları tavsiye edbilirmisiniz
Üçünü birden sağlayan bedava yazılım ben çok aramıştım ama bulamadım.Ücretlilerde sana Kis tavsiye etmeyişimin nedeni sistemim zayıf demen.Yoksa benimde tavsiyem Kis 2009 olurdu
Bence Avira Premium veya Premium Security deneyebilirsin, ücretsiz dersen 90 günlük promosyonları var hala devam ediyorsa.
veya
bence çok memnun kalırsın, beğenirsen alırsın, ayrıca o kadar da pahalı değil, hepsiburada.com da kampanyası var, bu kadar iyi ürünleri bu fiyatlara kaçırmamak lazım::
kesinlikle doğru NOD32 versiyon değişikliğinden sonra iyice saçmaladıi kimle konuşsam memnun değil, kaldırın NOD32'leri haydi hep beraber Avira'ya geçelim