Akadaşlar merhaba,
NOD32 yüklü sistemimde. Dsya taşıma, kopyalama, ad değiştirme gibi işlemler NOD32 açık olduğu zamanlarda çok yavaş oluyor. Antivir yükleyim diyorum, tavsiye eder misiniz ? Avira Antivir Free'nın yanına Spyware traması vs. için ?
Ya da iyi bir antivirüs önerir misiniz eczanesi bol olan, sorun çıkartmayan, sistemi ve dosya işlemlrini yormayan ??? BitDefender'ın ücretsiz sürümünü önerir misiniz peki ?
NOD32 Dosya işlemlerini çok yavaşlatıyor. Tavsiye?
zaten az seçeneğimiz var.
Avast
Avira
NOD32
Norton
Hepsi aynı.Hepsi farklı testlerde 1. oluyorlar.Önemli olan kullanmasını bilmek.
şuanda eset bilgisayarı hiç kasmama konusunda birinci.esette bile kasılıyorsa diğer virüs programlarında nolur bilemem.eğer senn sitemin kasılıyorsa ya sistemin kötüdür yada başka bir sorun vardır bence sen eseti bırakma onun yanına bide malware byts anti-malware kur ikisi beraber taştan duvar yaparlar bilgisayarı hemde hiç kasmazlar zaten.
eğer illaki ben başka bi virüs programı istiyorum dersende nortonun 90 günlük sürümü var onu kullan derim.
iyide kardeşim zaten nod32 ne az RAM harcayan antivirüslerden bi tanesi. bence sistemini ccleaner ile bi temizlik yap. ama istersen avira ya da geçebilirsin.
1-2GB'lık arşivlerime sağ tıkladığım zaman en çok işlemci harcayan programdır kendisi ayrıca.
Sistem yorduğunu söylemedim size zaten. Dosya işlemerimi yavaşlatıyor, o kadar.
Merhaba;
Nod32 Yaklaşık 3 sene öncesine kadar bu sorunları fazla göstermeyen bir yazılımdı .. Ama şimdilerde bir zahmetli yazılım olarak görünüyor..
Daha Öncede Bahsettiğim Gibi Ben AntiVir Kullanmaktayım ..
Şuanlık Önerim AntiVir .. Sistemim Kullandığımdan Beri Hiç Kasılmadı Daha Önceden Ben de NOD32 Kullanıyodum .. Yazılım Açıldığı andan itibaren sizin de söylediğiniz gibi arşiv dosyalarında (kapasite hacmi büyük olanlarda) taranması ve silinmesinde zorluk çekiyor..
Ama AntiVir Kullanımı ve Dosya Taraması Tamamen Farklı Ve Ücretsiz Yazılımı ile Her Yeni bir güncelleme ile kullanıma devam edebiliyorsunuz .. Ve Her Virüsü de Temizliyor .. Gayet memnun olduğum bir anti-virüs programıdır..
- Avira AntiVir Personal-Free Anti-Virüs -
Virüssüz Günler Dileğiyle .. Teşekkürler