bn nod32yi şimdi yukledim versiyonu galiba 3.0.290.0 bide programın içine girince beta 2 yazıo acaba beta olması virus bulurken bi aksaklık çıkartırmı? alt surumlerini yuklesem mi?
NOD32 ile ilgili bi sorum varr
Aslında o pek de belli olmaz. Birçok virüs programının Betalarının, stabil sürümlerinden çok daha güzel ve sorunsuz çalıştıklarını, ayrıca sistemde çok daha az hafıza kullandıklarını bizzat görmüştüm. Beta sürümler en son değişiklikler eklenmiş deneme sürümleridir bildiğiniz gibi. Stabil sürümden çok daha yeni oldukları için de bazı sorunlar çıkarmaları beklenemez birşey değildir. Ancak son kullanıcıya sorun çıkartacak problemler genellikle ilk Beta sürümünden sonra düzeltilirler. Sonraki Betalar 2-3-4 gibi yani, daha çok profesyonel kullanım ve iyileştirmeler için yazılırlar. Yeni sürüm özelliklerine göz gezdirmenizi öneriyorum ben ve denemenizi şu anki sürümünü. Hatta eski sürümü de çekebilirsiniz ve Beta'yı bir süre kullandıktan sonra silip onu da yükleyebilirsiniz. İyi ya da kötü farkı kendiniz göreceksiniz ve seçim yapabileceksiniz zaten ;)
beta=test sürümü yanı tam olarak bitmemiş hala test edilen sürüm demek.