titi_boss_14matematik canavarı kanki sen niye sinirlendinyaa bu promosyon linkleri yazıyorlar sonrada altına neyin nasıl yapılacağını yazmıyorlarlar ben ona deli oluyom şöyle güzel güzel acıklasalar ne olur sankiTiti sinirlendiğim falan yok .sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyorlar.Zaman ve emek ayırıyorlar.Sadece onlara haksızlık ediyorsun.Bedava key lazımsa bu güvenlik forumunda yazıyorlar.Zaten aldığım nod32 den ve aviradan bedava keyler hep chip in güvenlik forumundan.Açtığım bu konu sadece fikirlerine tanışmak içindi.
Eğer bilgisayarında yaşadığın bir problem varsa ayrı bir konu açarsan daha fazla cevap alırsın.Son Düzenleme: MatematikCanavarı ~ 12 Haziran 2008 23:11
Nod32 mi Avira mı?
- 1
- 2
arkadaşlar avira çalışması nasıl bilgisayarı kasıyormu
Hayır kesinlikle hiç kasmıyor
tamamya kimseden bidaha bi şey istemeyiz
Eset Smart Security tercih edebilirsin.
Zamanında ( 6 ay kadar öncesi ) Avira'nın Free Vede Premium sürümlerini kullandım. Gerek arayüz , gerek hız ve sistem performansı virüs database'i ve güncellemelerin sorunsuz rahat ve Komple bir sistemde toplanmış olması beni Smart Security'ye itti. 2 ay gibi bir süredir. kullanıyorum çokta memnunum , koruma ayarları (threatSense) seçeneklerini istediğin detaylara getirirsen. memnun kalmamak elde değil gibi. yinede seçim senin.
Ayrıca gerek burdaki gerese doctus'daki testleri inceledim. Gerçeğe hizmet etmiyor. Reklam testleri bunlar
Eset Smart Security çok ağırlaştırıyor, beklenen ilgiyi görmedi bence, zaten satılmadığı için fiyat indirimine gidildi sanırım, kampanyalarla destekleniyor
NOD32 yi 2.7 sürümünden Avirayıda eskiden beridir kullandım ve NOD32 3.0 gerçekten kötü bir yazılım gerek testlerdeki başarıları olsun bir hayli kan kaybetti bunun yerine Avira kullanmanız daha iyi olucaktır.
Bi 2 yıllık konu daha hortlamış hadi haryılısı :D
kardesim hepimiz cok aptalmısız bende yeni uyandım avira hergün update ediyo sanki nod32 etmiyor avira virüsleri tanıyor nod32 de tanıyor dün bi kaç virüs testi yaptım ve sonucuna göre eset smart security autorun.exe virüsünü silebiliyor avira security silinemiyor dedi 1 bu en önemlisi 2 avira en basit virüsü bile silemedi ismi /win32.sality.NBA virüsü silinemiyor yani ortaya çıkan sonuc bu aviranın driver sürücülerini korumuyor arkinin flas virüslüydü hangisi daha iyi dedik önce avira yükledim kurdum update ettim autorun.exe den basladım flasih taktım virüs ortaya çıktı virüs autorun.exe sonuç silinemiyor sonra /win32.sality.NBA virüsünü denedik silinemiyor dedi smar securty i denedim aoutorun.exe se /win32.sailty.NBA virüsünü aynanda buldu ve hemesildi avirayla nod32 arasında fark ortaya çıktı
haa bide kaspersky da iyidir fakat kaspersky nin zayıflı kaspersky security 2011 denedim eicar deneme dosyasını internetteki likte buldu ama notepad la yazılan virüsü bulamadı
berkaycarlos99, ESET'ten para mı alıyorsun de get bu forumdan böyle yapacaksan. Antivirüsler arası karşılaştırmayı birkaç virüsle yapacak kadar cahilsen bari yanlış bilgilerini burada paylaşma.Yanlış anlaşılmasın ayrıca ESET vasattır demiyorum, şimdi berkay bir ton laf edecek :)
Ayrıca bu ilk fanatik gönderin değil berkay, lütfen bu sonuncu olsun.
bi dk sen ole diyorsun fakat autorun.exe virüsü bi pc ne bulasın en ufak haraketi pc gitti kardesim ben avirayı çok duydum met ettiler bak bu avira büssürü virüs siliyormuş diye solentiler buldum baktım denedim avira maşallah virüs yüklüyo pc ye sonra ertesi gün okl arkadaşlarıma sordum avira nasıl iyimi diye biri diyo avira yı denediysen aptalsın o kadar dandik virüs programı yok dedi sen en iyisi nod32 ve ya kaspersky kullan dedi bi nod32 yi ondan sonra kaspersky denedim kaspersky hem çok kasıyo hemde sadece internet koruması yapıo bana hem internet hemde pc koruması lazım dedim nod32 4.2 yi buldum 1 aylık sürüm indirdim hem kullanımı rahat hemde gayet basit baya virüs yakalıyor ama bana kişisel güvenlik duvarı falan lazımdı eset smart security 4.2 yi buldum denedim gayet çok beyendim virüsleri bulmada aviraya göre daha hızlı hem şuda bi fark esetin 4.2 ve 3.2 sürümleri çok ama çok farklı
bide bende bi zamanlar avira kullanırdım beyendim eski sürümünü ama yeni sürüm çıkmış security 2011 diye ama hiçde beyenmedim
- 1
- 2