Arkadadşlar herkez forumda Avirayı övüyor fakat Nod32 kalitesi ortada sizce Avira(free) mi yoksa Nod32(fixli) mi?
NOD32 ve Avira
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
913 mesaj
bende avira ss mi nod 32 mi diye sorcam
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj
avira derim fix antivürüsü sorunlu hale getiriyor ama ben avira ile eseti beraber kullanıyom eset im key aldım malum sitelerden
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj
crackli sürümlere güven olmaz.
fakat orjinal olsaydı nod 32 derdim
Üye
67 mesaj
nod 32 bende pc yi çok kastı önermiyorum ben avira daha iyi virüs saptama bakımından
Yeni Üye
35 mesaj
kesinlikle avira sadece deneyin farkı görün lisanslı istiyorsan nis 2009 yeni yılın bombası bence
Üye
67 mesaj
evet katılıyorum bedava kullancaksan avira, lisanslı alcaksan NIS2009 yada NAV2009 al
Yıllanmış Üye
1,281 mesaj
Avira ama para werip alsam kis 09 alırdım
Yeni Üye
44 mesaj
kim neder bilmem ama nod32 program değil bence virüs filan bulduğuda bek yok. Avast ve Avira buluyor ama nod32 bulmuyor. Bende şimdi Avira Premium var çok da güzel
Taze Üye
18 mesaj
Avira daha kullanılışlı, NOD 32 çok kasıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
hackdeakim neder bilmem ama nod32 program değil bence virüs filan bulduğuda bek yok. Avast ve Avira buluyor ama nod32 bulmuyor. Bende şimdi Avira Premium var çok da güArkadasim hep söylüyoruz avast tan sonraki en yetersiz Antivirus Nod32 diye ama iste malum crack olayi yüzüne moda olmus anlatamiyorsun milletimizdeki temel mantik bedavaysa kötüdür paraliysa iyidir mantigi.
Ayrica crack olayinin hic bir sekilde zararida olmaz neticede lisansli hale getiriyorsunuz ve updatelerini yapiyor orjinal yada crack ne farkidecek onunda mantigi yok.
Piyasada yer almak icin Antivir dogrusunu yapti zaman icinde güven kazandi ve piyasada yer aldi zaten baska sansida yoktu isim yapmasi gerekiyordu önce bunuda cok iyi basardi.
Zamaninda black list olayimi vardi kasperda es geciyordu onlarda firma isim yapinca ne yaptiklarini gördük.
Bedava versiyonunun olmasinin tek sebebi piyasada taninmak ve güven kazanmakti önceleri Avast sonrasinda Antivirin simdi ayni yoldan Avgde gidiyor