arkadaşlar Eset Nod32 antivirüs ile Eset Smart Security arasında ne fark var_?
nod32 yardımı_?
ESET Smart Security, komple güvenlik paketidir. Yani içinde güvenilk duvarı gibi koruma bileşenleri de mevcut. Onun için Smart Security kullan. www.nod32.com.tr adresinde de gerekli bilgilere bakabilirsin.
ama bende güvenlik duvarı var.. vista kullandığım için.. ne yapıyım sence_?
nefret__14ama bende güvenlik duvarı var.. vista kullandığım için.. ne yapıyım sence_?Güvenlik Duvarı olarak Vista'nın güvenlik duvarından bahsediyorsan, Eset Smart Security'nin güvenlik duvarı daha iyidir. Ama Vista'nın güvenlik duvarı dışında kullanmak istemiyorsan NOD32 kullanabilirsin.
peki bende eskiden nod32 2.7 vardı.. bunun lisansı yeni sürümde devam eder mi?_
nod32 bende vardı ondan sonra bitdefender kurdum bi baktım nod32 nin temiz dedigi sistemde 300 tane virüs çıktı silene kadar kastı pc ama sonra düzeldi en sonda kav kuracaktım pc celeron kaldırmaz dedim
ben şu anda eset smart sec kullanıyorum.anti wirüsünden daha iyi zaten smart sec.pakette personel firewall war.ama antiwirüsünde yok.mesela kaspersky yükliceksen kaspersky internet securty (kis) kur.anti wirüsüne (kav) göre daha kapsamlıdır
Esert Smart Security daha güvenli daha kullanışlı alacaksan dediğimi alın. Ben lisanslı kullanıyorum gayetde memnunum.
Esert Smart Security daha kullanışlı ve içinde güvenlik duvarı ,spam koruyucu özellikleri beraberinde geliyor