nod32 2.7 yi güncelleyemiyorum çnkü internetim yok acaba nasıl güncelleyebilirm paket fln varmı?
nod32
kardeş bu sitede var ama sadece eset nod32 antivirüs 3 sürümünün güncellemesi indirilebiliyor.Ama sen yinede dene 2.7 ve 3.0 ı hangisini indirebilirsen. bazen hergün oluyor güncelleme paketi bazen 2-3 güne bir veriliyor.YOK DİYENLERE BAKMA SEN BEN BULDUM SİTEYİ LİNK İ VERİYORUM SENDE BANA REP VER TAMAM KOLAY GELE...
Son Düzenleme: koc06 ~ 20 Nisan 2009 00:31
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
481 mesaj
eset i 3 sürümüne güncellemeni tavsiye ederim şu anda 4. sürümü var 2.7 tarih öncesi kaldı :S
koc06kardeş bu sitede var ama sadece eset nod32 antivirüs 3 sürümünün güncellemesi indirilebiliyor.Ama sen yinede dene 2.7 ve 3.0 ı hangisini indirebilirsen. bazen hergün oluyor güncelleme paketi bazen 2-3 güne bir veriliyor.YOK DİYENLERE BAKMA SEN BEN BULDUM SİTEYİ LİNK İ VERİYORUM SENDE BANA REP VER TAMAM KOLAY GELE...Eset'in kendi sitesinden verilen böyle bir özelliği yok onu kastettim. Orijinal sunucu dışında bir yerden güncelleme yapmak da bence güvenli değil. O yüzden yok dedim. Ayrıca verdiğiniz yöntem de yasal değil.Sen en iyisi Eset'i kaldır, elle güncellemesi kendi sitesinden verilen bir antivirüs kur. Mesela Avira.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 20 Nisan 2009 11:00
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
230 mesaj
koc06kardeş bu sitede var ama sadece eset nod32 antivirüs 3 sürümünün güncellemesi indirilebiliyor.Ama sen yinede dene 2.7 ve 3.0 ı hangisini indirebilirsen. bazen hergün oluyor güncelleme paketi bazen 2-3 güne bir veriliyor.YOK DİYENLERE BAKMA SEN BEN BULDUM SİTEYİ LİNK İ VERİYORUM SENDE BANA REP VER TAMAM KOLAY GELE...valla hacı al :)agzımdan aldın