nokia 2630

dilekHDS
25-09-2008, 20:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

bu tlf kullanan arkadaşlar vardır.onlara sorum şarjları kaç gün gidiyor.ben kamera , mp3 ve radyo özellikleri çok fazla kullanmadığım halde 2.gün akşam şarja koymak zorunda kalıyorum..yalnız gece açık oluyor 7/24 açık yani..bunun belki etkisi olur diye dedim..
eğer şarjım az gidiyrsa diğerlerine gröre servise götürcem 24 ağustosta aldım daha..

qazx
25-09-2008, 21:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
560 mesaj

Batarya          Konuşma süresi          Bekleme süresi          Kapasite
Batarya BL-4B         6 saate kadar         320 saate kadar         700 mAh
Batarya BL-4BA         5 sa. 20 dk. kadar         285 saate kadar         630 mAh

selam.telefonunuzda kullanılan bataryanın süreleri bunlar.cep telefonlarında fabrika verileriyle kullanımda edilen veriler birbirini pek tutmaz genelde.telefonun özelliklerini çok fazla kullanmıyorum demişsiniz.günlük 1 saat radyo yada mp3 dinlemek bile bataryanın şarjını epey azaltır.bu durumda telefonun 24 saat açık vaziyet 2 gün kullanılabilmesi normalir.telefonu geceleri kapatarak süreyi biraz daha uzatabilirsiniz.

dilekHDS
28-09-2008, 10:50   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj

geceleri açık tutmak 2gün olmasına sebep oluyor yani anladım ama bundan önceki tlfnum nokia 6030 3günü geçiyordu bile.yine aynı şekilde onunda radyosu nadiren kullanıyordum ama geceleri hep açıktı o da.
yani teknik servise götürmeme ( yeni aldığım için hala garanti kapsamında) yada yeni bi batarya almama gerek var mı?
tekrar teşekkür ederim cevabınız için..