bu tlf kullanan arkadaşlar vardır.onlara sorum şarjları kaç gün gidiyor.ben kamera , mp3 ve radyo özellikleri çok fazla kullanmadığım halde 2.gün akşam şarja koymak zorunda kalıyorum..yalnız gece açık oluyor 7/24 açık yani..bunun belki etkisi olur diye dedim..
eğer şarjım az gidiyrsa diğerlerine gröre servise götürcem 24 ağustosta aldım daha..
nokia 2630
Batarya Konuşma süresi Bekleme süresi Kapasite
Batarya BL-4B 6 saate kadar 320 saate kadar 700 mAh
Batarya BL-4BA 5 sa. 20 dk. kadar 285 saate kadar 630 mAh
selam.telefonunuzda kullanılan bataryanın süreleri bunlar.cep telefonlarında fabrika verileriyle kullanımda edilen veriler birbirini pek tutmaz genelde.telefonun özelliklerini çok fazla kullanmıyorum demişsiniz.günlük 1 saat radyo yada mp3 dinlemek bile bataryanın şarjını epey azaltır.bu durumda telefonun 24 saat açık vaziyet 2 gün kullanılabilmesi normalir.telefonu geceleri kapatarak süreyi biraz daha uzatabilirsiniz.
geceleri açık tutmak 2gün olmasına sebep oluyor yani anladım ama bundan önceki tlfnum nokia 6030 3günü geçiyordu bile.yine aynı şekilde onunda radyosu nadiren kullanıyordum ama geceleri hep açıktı o da.
yani teknik servise götürmeme ( yeni aldığım için hala garanti kapsamında) yada yeni bi batarya almama gerek var mı?
tekrar teşekkür ederim cevabınız için..