arkadaşın telinden mp4 formatında çekilmiş bi video attı bana ama ben açtığım videoyu telefonumdan sadece ses geliyo görüntü yok ne yapabilirim
nokia 2700 C mp4 oynatma sorunu
Sanırım senin tel mp4 ü sadece müzik formatı olarak kullanıyor.
Yanlış bilmiyorsam mp4 içerisinde pek çok codec i destekleyen video yada ses paketidir.
Benim 6300 daki bir mp4 filmi bi arkadaşın tel e attığımda da aynı sorunla kaşılaşmıştık.
O tel i hiç kullanmadım eğer video yu açamadığına dair bir mesaj veriyorsa video codec i H264 tür.
Video yu pc ye atıp handbreake programı ile codec olarak MPEG-4 ü seçip mp4(.m4v) formatına çevirirsen açması lazım. (çözünürlüğünü teline göre ayarlamayı unutma :D )
ama video özelliklerinde mp4 oynatıyo diyor sitesinde sadece ses gelmesi ilginç bunu düzeltemezmiyiz yazılımdan filan kaynaklı olmasın telefonun ?
Tel özelliklerinde 3GP,H.263 ve MPEG-4 demiş mp4 değil (bunlar aynı şey değil yani bir mp4 video içerisinde MPEG-4 Codec kullanırsan tel açar ama H.264 Codec kullanırsan açmaz)
ister HandBreake yazılımı ile mp4 e çevir izle
ister Allok Video to 3GP Converter programı ile 3GP ye çevirip izle tercih sana kalmış pek bi fark olmuyor 
Video
Müzik ve ses çalma
video dosya formatı olan mp4 için desteklenen codec ler 3GP, H.263 ve MPEG-4.
müzik formatı olarakta mp4 bulunuyor bunun anlamı eğer videoda desteklenmeyen codec kullanılırsa yada mp4 içerisinde sadece ses bulunursa mp4 dosyası bir müzik dosyası olarak çalıştırılır.
arkadaşım nokianın telefonlarında kullandığı bazı sınırlamalar var,büyük ihtimalle onlardan birisi buda;misal benim n81im 320*240 çözünürlüğünde tüm mp4 videolarını açar bit hızı farketmez ancak 640*480 çözünürlükteki videoları açınca ses gelir görüntü gelmez,videonun kalitesi farketmez isterse en düşük olsun o çözünürlükte olduğu sürece açmaz.sana tavsiyem o videoyu bi converter yardımıyla çevirip teline atman.