Nokia 3660 Hakkında

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Andry KrayceK
04-09-2004, 19:37   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj

ben bu modeli düşünüyorum ama bilmiyorum ne kadar iyi bana bununla ilgili bilgi verir misiniz?eğer kullandıysanız çok daha yararlı bilgiler elde ederim herhalde.sağolun.

siirlerefendisi
14-09-2004, 03:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
153 mesaj

Nokia 3660 symbian Os işletim sistemini kullanıyor.
Symbian s60 serisi bir telefondur. yani yazılımsal olarak gelişime açık bir telefondur. bugün yazılımsal olarak olmayan bir özellik sonradan eklenebilir.
symbian linux kaynak kodlarından hazırlanmış bir işletim sistemidir.
telefonun için internette yüzlerce uygulama oyun bulabilirsin. wav mp3 rm divx gibi formattaki şarkı veya videoları oynatabilirsin. mmc kartı ile sınırsız videolar çekebilir telefonu mp3 arşivi yapabilirsin. arayan kişiyi tam ekran gösterebilir(Full Screen caller uygulaması ile) istenmeyen kişileri engelleyebilirsin. oyunlar normal bir java destekli telefon oyunundan çok daha iyidir. daha sayılamayacak kadar yuzlerce uygulaması vardır. televizyon kumanda edebilir msn icq yahoo gibi messengerlara telefonundan bağlanabilir mirc de chat yapabilir. word excel pdf dökümanlarını okuyabilirsin
en başta yazdığım üzere bir işletim sistemi kuruludur. kalanını sen düşün

Gökhan Varişler
24-09-2004, 17:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

bencede harika bir telefon ama sana şunu söyleleyeyim görüntü kalitesi olarak 3650 4696 renk fakat senin düşünüdğüün telefon 3660 65bin renk fakat ben 3650 kullanıyorum ve 3660 la karşılaştırdım görüntüde hiç bir şey değişmiyor bu telefonlar arasında 100 milyon kadar bir fark var 3650yi araştırısan bulabilirsin çünkü sıfırını biraz zor bulursun yani 100 milyonun cebinde kalır benden söylemesi