Arkadaşlar Nokia 5800 XM V60 Güncellemesi Tahmini Olarak 24 Ekimden Sonra Çıkarılacakmış..Bir Siteden Gördüm..
Nokia 5800 XM 24 Ekim'den Sonra Çıkacakmış..
Nokia 5800 V60 Tahmini Çıkış Tarihi
- 1
- 2
aynı telefonu kullanıyoruz bu güncelleme telefona neler getirecek
benim nokia software çalışmıyor yaw siteden falan indiriyorum yine açılmıyor dallama program..birde bozuldu 5800 iç ekran degissin diye servise verdim 100 tl aldı amcalar..bela oldu walla xpressmusic (1.parti telefon ilk cıktıgında almıstım 820tl gibi bir fiyattan turkcell'den)..tee eski günler o zaman iphone killer diye dolasıodu ortada mübarek :))
v60 la baya bir atraksion gelicek gibi ama emin degilim.resmi olarak kod falan degistirmeden v50 yukleyebiliyor muyuz telefona?software updater(TR) den güncelliyor mu direk telefonu?
cikca ne olucak o telin potansiyeli belli s60 v5 son paketi olur ciksada zaten.
benim nokia software çalışmıyor yaw siteden falan indiriyorum yine açılmıyor dallama program..birde bozuldu 5800 iç ekran degissin diye servise verdim 100 tl aldı amcalar..bela oldu walla xpressmusic (1.parti telefon ilk cıktıgında almıstım 820tl gibi bir fiyattan turkcell'den)..tee eski günler o zaman iphone killer diye dolasıodu ortada mübarek :))Evet.Olmadı Wifi ile güncelle.
v60 la baya bir atraksion gelicek gibi ama emin degilim.resmi olarak kod falan degistirmeden v50 yukleyebiliyor muyuz telefona?software updater(TR) den güncelliyor mu direk telefonu?
_________HD desteği gelecek.Birde 3d hızlandırıcı eklenecek v60 la
Bİr şey geleceği yok yeni sürümle.Telefonu hackleyip CFW kurmak en iyisi.
Bkz: Sunrise by NomadCRY.@gfbemre1907 o siteyi çok merak ettim açıkcası ?
gördüğün site dh. adamlar orda dalga geçiyo 24 ekim falan yok. siz gelip buraya yazıyorsunuz millet de burayı kaynak gösteriyo. yapmayın şöyle işler.
Tarihini bilemicem ama doğru. Bende hem 5800 hemde N97 var. Geçenlerde telefonuma mesaj geldi ( N97 için) yeni güncelleme hazır diye V30.0.016 versiyonu nokia software update' e bağlayıpta güncellemeleri ararken güncelleme hazır olabilir ancak daha piyasaya sunulmamıştır gibi bir yazı yazıyodu. Yani burdan şunu çıkarabiliriz N97 ve 5800 aynı anda yeni versiyonları ile tanışıcak. Az kaldı....
samsung galaxy s midir nedir ona geçmek lazım 5800 devri bitti.
v60 gelmeyebilir ayrıca .gelse de fazla bişey değiştirmez.
hani noldu v60 diyordunuz ? yalan oldu .
5800 devri falan bitmedi daha nokia nın ilk çıkan telefonunu kullanan arkadaşlarım var nereden çıkartıyorsunuz 5800 ın devri falan bittiğini bence bi doktora falan gidin 5800 devri bitmişmiş samsung galaxy s lazımmış biri 450tl biri 1300 bu fiyata alınabilecek en üst düzey tel budur
v60 yılan gibi dolanıyor zaten... 5800 devri bitti ama yeni gelcek olan 5800'ım a c6 cfw kurmayı planlıyorum. Sıkılanlar için ideal (n97)
5800 devri falan bitmedi daha nokia nın ilk çıkan telefonunu kullanan arkadaşlarım var nereden çıkartıyorsunuz 5800 ın devri falan bittiğini bence bi doktora falan gidin 5800 devri bitmişmiş samsung galaxy s lazımmış biri 450tl biri 1300 bu fiyata alınabilecek en üst düzey tel budurRezistif ekran mı kaldı?
Kasa sağlamlığı yok... Bana yine 5800'ın hatalarını lütfen saydırmayın dilimde tüy bitti.
5800 devri kaapnmıştır çünkü teknoloji gelişmekte örneğin N8 herhangi bir TV'yi dokunmatik yapabiliyor işte bunun gibi gelişmiş özellikler 5800'da mevcut değil zaten bu 5800'a artık bitti diyenlere baktım hepside uygulamalar ve yeniliklerle uğraşan şahıslar.
Bence sen bir doktora göründe beyinine biraz bilgi tıksın zorla !
Artık 5800 alt grup kullanıcılara hitap etmektedir. Yenilik peşinde olanlara değil. Bende 5800 kullanıyorum ve artık ihtiyaçlarımı karşılamakta zorlanıyor. Ram yok, işlemci yok daha sayayım mı?Son Düzenleme: Karub ~ 10 Kasım 2010 11:53
Rezistif ekran mı kaldı?haklı olabilirsin fakat herkesin bütcesi 1000tl telefon almaya yetmiyor 5800 üst kullanıcılar için bitmiş olabilir alt kullanıcılar için daha yeni başlıyor ben 5800 hala 450tl ye alınabilecek en iyi telefonlardan biri olduğunu düşünüyorum
Kasa sağlamlığı yok... Bana yine 5800'ın hatalarını lütfen saydırmayın dilimde tüy bitti.
5800 devri kaapnmıştır çünkü teknoloji gelişmekte örneğin N8 herhangi bir TV'yi dokunmatik yapabiliyor işte bunun gibi gelişmiş özellikler 5800'da mevcut değil zaten bu 5800'a artık bitti diyenlere baktım hepside uygulamalar ve yeniliklerle uğraşan şahıslar.
Artık 5800 alt grup kullanıcılara hitap etmektedir. Yenilik peşinde olanlara değil. Bende 5800 kullanıyorum ve artık ihtiyaçlarımı karşılamakta zorlanıyor. Ram yok, işlemci yok daha sayayım mı?
N8 herhangi bir TV'yi dokunmatik yapabiliyor işte bunun gibi gelişmiş özellikler ..Televizyonu dokunmatik hale mi getiriyor ?? arkadaşım sen hangi alemde yaşıyorsun.. Dokunmatik özelliği olmayan bir televizyonu nasıl dokunmatik yapcak. yoksa her tvde gizli bir dokunmatik sistemi mi var biz bilmiyoruz.. güldürdün bizi.Son Düzenleme: onur1301 ~ 10 Kasım 2010 12:58
Rezistif ekran mı kaldı?eğer ironi yaptınsa söyle ama bi ironi bu kadar ciddi söylenmez, yoksa caps isterük
Artık 5800 alt grup kullanıcılara hitap etmektedir. Yenilik peşinde olanlara değil. Bende 5800 kullanıyorum ve artık ihtiyaçlarımı karşılamakta zorlanıyor. Ram yok, işlemci yok daha sayayım mı?
benim arkadaki eski tüplü televizyonu da dokunmatik yapıyor o zaman..
Televizyonu dokunmatik hale mi getiriyor ?? arkadaşım sen hangi alemde yaşıyorsun.. Dokunmatik özelliği olmayan bir televizyonu nasıl dokunmatik yapcak. yoksa her tvde gizli bir dokunmatik sistemi mi var biz bilmiyoruz.. güldürdün bizi.
Asıl siz beni güldürdünüz (yazık)
Mağdem bilmiyorsunuz bana yalancı demeye kalkmayın !
Umarım "teknoloji ile ilgilenenler için yetersiz kalıyor" dememi şimdi anlamışsınızdır. Daha bu çalışmadan bile haberiniz yok laylaylom yapıyorsunuz.
https://www.chip.com.tr/forum/nok ... lojisi_t184139.htmlSon Düzenleme: Karub ~ 10 Kasım 2010 19:40
Bencede fiyatina bakarak Gps, wifi, modem gibi kullanim, gündüz cekimi icin foto vidoy cekimi fena degil, nete baglaniyor is görüyor bu tel tamam firmware ile gene düzelme yapamaz ama 1300 liralik aletle karsilastirma yapmaktahata parasina göre hakkini verdi inkar etmemek gerek.
- 1
- 2