http://spb.com/symbian-software/mobileshell
denemenizi tavsiye ederim yalnız biraz çin malı telofonlar gibi duruyo uygulama :)
15 günlük deneme sürümüdür.
http://spb.com/symbian-software/mobileshell
denemenizi tavsiye ederim yalnız biraz çin malı telofonlar gibi duruyo uygulama :)
15 günlük deneme sürümüdür.
Telelfonu hacklemek gerekmiyomu yada sertifika almak ?
sağ ol valla tek kelme harika başta salak bir temadır diye düşünmüştüm ama yükleyince bambaşka bişe hele 3 boyut çoklu giriş sayfası süper.yanlız arka rengi mavi benim tel. kırmızı pek uymadı onuda değişirsem tam olacak..
5800 e bazı programları yüklemek için sertifika istiyor. Bu sertifikayıda çin menşeili bir siteye telefonun imei numarasını verip aldıktan sonra ordaki bir programla telefon hack"lenip her türlü program kuruluyormuş!..
Telefonun imei numarısını çin kaynaklı bir siteye vermek bana pek güvenilir birşey gibi gelmedi. bu şekilde aynı telefonun sahtesini senin imei numaranla üretip piyasaya sürmeyecekleri ne malum... Bu konuda bilgisi olan varmı acaba....Yani bu işlem ne kadar güvenli????
5800 e bazı programları yüklemek için sertifika istiyor. Bu sertifikayıda çin menşeili bir siteye telefonun imei numarasını verip aldıktan sonra ordaki bir programla telefon hack"lenip her türlü program kuruluyormuş!..bu ne boktan hayat felsefesi abi yemişim senin imei numaranı. ben nie sinirleniyosam şimdi neyse tövbe tövbeTelefonun imei numarısını çin kaynaklı bir siteye vermek bana pek güvenilir birşey gibi gelmedi. bu şekilde aynı telefonun sahtesini senin imei numaranla üretip piyasaya sürmeyecekleri ne malum... Bu konuda bilgisi olan varmı acaba....Yani bu işlem ne kadar güvenli????
Telefona herhangi bir yük bindiriyor mu ?
Programı sildikten sonra kalıntılar bırakıyor mu ?
Performansı nasıl ?
___
İstediğim cevapları buldum.
Tüm ayrıntılarıyla SBP Mobile Shell
ıca vidyolu inceleme için (n97de))
bu ne boktan hayat felsefesi abi yemişim senin imei numaranı. ben nie sinirleniyosam şimdi neyse tövbe töNasıl cevaplar bunlar böyle ya...chip forum milletin birbirine çemkirmesi amacıyla mı faaliyetini sürdürüyor.. Yokmu yazılanları kontrol eden bir moderatör.. Artık buraya yorum yazmak yada soru sormaktan çekinir oldum.. Her soruya abuk subuk saldırgan bir cevap...durup dururken insanın asabının bozulmasına ne gerek var şimdi.....