Uzun zamandır ortalarda dolaşan v40 sürümü söylentileri nihayet kendini gösterdi. Nokia kendi sitesinde hazırladığı bir ankette kullanıcıların görüşlerini almıştı(uzun zaman önce..) ve bir kaç grup ingilizce olarak onlara ev ekranının değişmesini ve knetik kaydırma özelliğinin bulunması için yorum göndermişti. Sanıyorum bu grup u nokia kaale almış... Doğruluk oranını bilemiyorum ama araştırırken bu resimlere rastladım büyük farkla n97 yi andırıyor ve kimisi Ocak başlarında, kimside Ekim 2010 da çıkacak diyor. Bizede beklemek düşüyor tabiki. İşte internete v40 diye düşen resimler.(tekrar belirtmek istiyorum fake olabilir ama pek sanmıyorum)
Nokia 5800 XpressMusic v40'dan görüntüler...
Eh malum elindeki bütün malları satacak adamlar :) Bütün özellikleri bir telefonda toplasa diğer telefonu nasıl yapacak :)
Ben işim gereği sürekli telefon ile konuştuğum için konuşmak için Nokia 5320 XM kullanıyorum mesela.Diğer özel hayatım diğer işlerim için ise Nokia 5800 XM kullanıyorum.Bu iki telefonu yan yana koyduğumda bütün ihtiyaçlarımı karşılayabilecek tek bir telefon ediyorlar :)
Ben telefonu Nokia Shop 'dan aldım ve özellikle fiziksel sorun var mı diye uzun uzun inceledim.Hiç bir sorun yok.Çizik vs.. gibi hiç bir sorun yok.
Size tavsiyem Nokia 5800 için özel olarak tasarlanmış kılıflardan kullanın.Piyasada çok fazla 2. kalite kılıf var ama hep telefonu çiziyor.Nokia'nın ürettiği bu kılıf telefon ilk piyasaya çıktığında kutu içerisinde geliyordu aslında.Ama telefon o zamanlar 800 TL civarındaydı.Şimdiki kutulardan çıkmıyor.Piyasa da 30/35 TL arasında bulabilirsiniz.
:)
Telefonda her şey harika ama bir tek Q klavye'den F klavye ye geçiş yok :) yani F klavyeye alışık olanlar için sorun olabilir.
( Tamam abartmış olabilirim belki ama öyle :) )
Nokia Club ile konuştum bu konuyu ileriki versiyonlarda yapılabileceğini söylediler.Açıkçası ben V40 'da bunu yaparlar diye düşünmüştüm ama yapmamışlar.Artık kısmet V50 'lere :)
Ben her yerde orjinal Nokia kılıfını aradım ama bulamadım. Burak sen nereden aldın?
Ben her yerde orjinal Nokia kılıfını aradım ama bulamadım. Burak sen nereden aldın?
Zamanında http://www.ceptopc.com/pinfo.asp?pid=1469 buradan almıştım. Yanında ayaklıkta geliyor ama n97ye olmaz sanırım
5800'ım için alacağım zaten
İlk resim fake çok belli oluyor. Dikkat ederseniz tüm yazıların etrafında beyaz beyaz noktalar var ama ilk 4'ünde yok. Ama 2. resim gerçek gibi duruyor. Ama v40'da kinetic scroll ve homescreen geleceğine inanıyorum.<
İlk resim fake çok belli oluyor. Dikkat ederseniz tüm yazıların etrafında beyaz beyaz noktalar var ama ilk 4'ünde yok. Ama 2. resim gerçek gibi duruyor. Ama v40'da kinetic scroll ve homescreen geleceğine inanıyorum.<Gdesk diye bir symbian programı var.. Onunla yapılmış gibi duruyor ama herkes 5530' un ev ekranı gibi olacak diyor.. İnşallah beklentilerimize değer :)
Eh malum elindeki bütün malları satacak adamlar :) Bütün özellikleri bir telefonda toplasa diğer telefonu nasıl yapacak :)
Ben işim gereği sürekli telefon ile konuştuğum için konuşmak için Nokia 5320 XM kullanıyorum mesela.Diğer özel hayatım diğer işlerim için ise Nokia 5800 XM kullanıyorum.Bu iki telefonu yan yana koyduğumda bütün ihtiyaçlarımı karşılayabilecek tek bir telefon ediyorlar :)
Tesadüfe bak bende iş için 5320 özel hayatim için 5800 kullaniyorum:)
Zaten geldi yeni versiyon 5530 ekranı oldu blogumda açıklamaları var.
ehueh güzel görünüyo ama bakalım.. :)
Çıktı mı bu yeni version arkadaşlar hem telefondan hem bilgisayardan sürekli deniyorum ama yeni bir güncelleme bulunamadı diyor..