Nokia 5800 XpressMusıc v50.0.005
- 1
- 2
Yükleyenler var hatta videolarıda eklicem birazdan
Menülerede knetik kaydırma ekledindiği yazıyor.. Sevindim :) Ama bilin ki bu son yazılım...
Hemen yüklüyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=PSsz-hkCCYI
Menülerede knetik kaydırma ekledindiği yazıyor.. Sevindim :) Ama bilin ki bu son yazılım...Evet ama zaten yeterli.Suyunu çıkarmaya gerek yok :D
Hemen yüklüyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=PSsz-hkCCYI
Artık sadece içindeki uygulamalar güncellenir sadece.
Daha önce rehber ve mesajlara gelen kinetic kaydırma özelliği artık menülerde de aktif.
- Müzik Çalar uygulaması N97 gibi yapıldı.
- Rihanna uygulaması geldi, Rihanna wap sitesine kısayol.
- Şarkıların yanına albümlerin küçük resimleri geldi
- Kamerada geliştirmeler yapıldı
- Telefondaki bir çok hata düzeltildi.
Son Düzenleme: _hEro ~ 19 Nisan 2010 19:21
Tam girdim youtube ye siz eklemişiniz :D Müzik çalar güzel olmuş.
Güncellemenin geldiği ürün kodları:
List of Product codes
kaynak: lovemynokia
Evet ama zaten yeterli.Suyunu çıkarmaya gerek yok :D
Artık sadece içindeki uygulamalar güncellenir sadece.
Daha önce rehber ve mesajlara gelen kinetic kaydırma özelliği artık menülerde de aktif.
- Müzik Çalar uygulaması N97 gibi yapıldı.
- Rihanna uygulaması geldi, Rihanna wap sitesine kısayol.
- Şarkıların yanına albümlerin küçük resimleri geldi
- Kamerada geliştirmeler yapıldı
- Telefondaki bir çok hata düzeltildi.
Radyoda çok kilitlenme yaşıyordum. Düzelmiştir umarım. Şimdi yüklemeye kalksam yükler mi ki? :)
Verilen hiç bir key nokianın sitesinde v50 olarak geçmiyor ben bi kaç tane türkiye keyi buldum,onlarda aynı hepsi v40 veya v31 olarak geçiyor
onurrT ben denemeden hızlıca yazayım dedim.Evet haklısın geçmiyor.
__
Düzenleme:
http://forum.donanimhaber.com/m_39217285/tm.htm
hadi hayırlısı bakalım bunu ne zaman verirler artık :D
bazıları v.50 modifiye çakma filan diyor ama kesinleşti gibi v.50 de artık. ben hala v.31 deyim şahsen v.50 ye geçmem 1 seneyi bulur garanti . v.40 bile 3 aydan fazla süre geçti halen gelmediğine göre .. v.50 en az 8 ay sürer
valla ben bu konuda kı https://www.chip.com.tr/forum/580 ... burada_t147293.html kodlarlarla v 40 yapmısdım bugun olesıne nokia software updater tıkladım v50 yı verdı ..
bakalım yenı sürüm nasılmıs ...
bazıları v.50 modifiye çakma filan diyor ama kesinleşti gibi v.50 de artık. ben hala v.31 deyim şahsen v.50 ye geçmem 1 seneyi bulur garanti . v.40 bile 3 aydan fazla süre geçti halen gelmediğine göre .. v.50 en az 8 ay süv.40.0.005 bugün NSU ile geldi .. beklediğimden erken oldu ama iyi oldu bu gerçekten .. şimdi v.50 bekleyişi başlıyor .. bakalım ne zaman gelir
v50 sadece telefonda gözüküyor bende.Nsu da sadece v40 var şuan için ama yakında v50 de gelir diye tahmin ediyorum. Ya bu sürümlerle ilgili çok konu oldu takip edilmiyor.Tek bir konu açsamda (yada açsak) ordan devam etsek ?
Yöneticilerde diğerlerini kitlese.Boşuna kalabalık...
Ne dersiniz?
gayet iyi olur da chip online da konular silinmiyor sanırım . kitleseler de kalabalık yine durucak orda silinse tamamen güzel olurdu ..
Silinmesin zaten, okadar yorum var.Arayanlar olabilir.Sadece tek koldan takip edilir en azından.Ozaman ben "Nokia 5800 Yazılımları (v30 v40 v50) Genel Tartışma" Adı altında bir başlık açıyorum umarım diğer konular kilitlenir.Rapor edicem zaten yönetime.Zor bir iş değil.
Arkadaşlar ben geçen gün telefonua v.50.0.005 sürümü yükledim. Değişen pek bişey yok. Ama yeni olarak tablo görünümündeki menülere de kinetik kaydırma eklenmiş. Bende v40 yüklüyken radyoda RDS çalışmıyordu. Bu sürümde düzeleceğini düşünmüştüm ama malesef bu sürümde de RDS çalışmıyor.
Ayrıca birşey sormak istiyorum. Bu sürümün son sürüm olduğunu nasıl öğrendiniz. Eğer son sürümse bundan sonra radyoda hiçbir zaman RDS çalışmayacak mı?
rds sorunu devam ediyor olabilir halen . lakin biz v50 son sürüm demedik.. şimdilik nokianın yayınladığı en son sürüm bu .. ileride ne olur bilemeyiz .. elbette ufak tefek sorunları için yeni bir güncelleme gelebilir ama artık uzun süre birşey beklemeyin . nokia üstüne düşeni yaptı .
- 1
- 2