Merhabalar, bildiğiniz gibi 5800 larda neredeyse herkesde ayrı bir sorun var. Bunun üzerine bir anket uygulamaya karar verdim buna göre alacak olanlarda görüp karar verebilirler..
Nokia 5800xm Fiziki sorunlarınız neler?
ben de sanki kameranın önündeki kısım oynuyor gibi ve ekranın kirlenmesini de sayabiliriz ama çizildiğini söyleyemem, zaten ne kalem ne de pena kullanıyorum
sağ üst köşede açıklık var , bariz üretim hatası veya esneme payı mı bilemem artık, ne derseniz deyin hafiften bi aralık var . karanlıkta o köşeden çok az ışık sızıyor. uzaktan göze pek çarpmıyor ama yakından inceleyince belli oluyor.. Bugun kardeşimle bir Turkcell İletişim Merkezinde mavi renk bi 5800 e baktık var mı diye aynı sorun , onda yoktu bu sorun . Media Markt tan almıştık biz , alın size en ucuz fiyat garantili ürün !!!!!!
gerçi esneme payı olarak adlandırmak mantıksızca olur , kasanın sıkı oldugu da söylenemez ayrıca. sol taraftan dokununca o çıtt sesi bazen geliyor . teknoloji market değerlendirmelerinde chip dergisi bunu bi kenara not düşer umarım ..
Sağ üst köşede açıklık var.
Ekranın içine toz girmiş.
Ekrandan cıt cıt diye ses geliyor.
Kalem en küçük bir harekette çıkıyor. Sırf bu yüzden 3 defa kaybettim kalemi sonundada bantladım.
bende tuş kilitleme tuşu önce çekip bıraktı hızlıca yukarı çıkıo şmdi yawaş yawaş çıkıo önceden şak die şimdi pısss die xd
bendede hafıza kartı kapağı tam kapanmıyor cebimden cıkarırken bazen acılıyor kapağın arkasında bi çentik var ama gireceği bur yuva yok onun için böyle kesecem sonunda orayı
bende ekranın yan tarafındaki soldaki plastiğe bastırdığında çıt edio biraz daha bastırdığında oynamalar oluyo
Okadar kötü tasarlanmış bir telefonki keşke almasaydım[*<]
Bütün sorunlar var sanki Nokia degilde oyuncak bir telefon.
Sanki kullanalı 10 sene geçmiş sagı solu oynuyor
kullamabilirliği çok gzl ama kasa biraz sağlam değil ekranın sol yanındaki uzun çıkıntılu çerçeve ön çerçeve tam internet simgesinin olduğu yer oynuyor
ya bu ne yorumlar arkadaslar gercekten cok üzüldüm ya ben 5800 alacaktim 1 ay içinde arkadaslarimda var kullandım cok hosuma gitti ama bu sorunlarda çok kafamı karıstırdı yaaa :( ben alsam telefon bendede olacakmı bu sorunlar yoksa bazı donanım hatalarından dolayımı oluyor sizde :SS:S yardım edin alayimmi almayayyimmi bu telefonu 16 yasindayım.kafayi koymustum bunu alcaktim:S para biriktiriyordum
ya bu ne yorumlar arkadaslar gercekten cok üzüldüm ya ben 5800 alacaktim 1 ay içinde arkadaslarimda var kullandım cok hosuma gitti ama bu sorunlarda çok kafamı karıstırdı yaaa :( ben alsam telefon bendede olacakmı bu sorunlar yoksa bazı donanım hatalarından dolayımı oluyor sizde :SS:S yardım edin alayimmi almayayyimmi bu telefonu 16 yasindayım.kafayi koymustum bunu alcaktim:S paraBoşver alma tavsiye etmem.
İki tip 5800 kullanıcısı var biri sorunlarından bezmiş diğeri sorunlarından bezecek :)