Evet telefon güzel,Eğer 3.cü parti uygulamara kalmak istemiyorsanız,Telefonunuzda herşeyin sistemle gelmesini isterseniz çok iyi bi seçim. Kendi foto editörü muhteşem,Video editörüde öyle,Bilgisayardaki foto düzenleme yazılımları kadar gelişmiş özellikleri var,Böyle özellikler varken kim napsın ek foto uygulamasını mesela :) ama yinede temel uygulamaların hepsi var mağazada,az maz denilsede 100.000e yakın uygulaması var.
nokia 603 inceleme
benim kullanacağım 10 20 tane oyun olucak ve 6 ayda bir tel değiştiririm o yüzden alınır tel o kadar kapasmalı araştırdım
sarj konusuna geliyorum androidli telefonlar bana 12 saat sarjı dayanmıyor kuzenimde vardı 2 gün dayanıyordu sarjı sürekli mp4 film atıp izliyor
Evet telefon güzel,Eğer 3.cü parti uygulamara kalmak istemiyorsanız,Telefonunuzda herşeyin sistemle gelmesini isterseniz çok iyi bi seçim. Kendi foto editörü muhteşem,Video editörüde öyle,Bilgisayardaki foto düzenleme yazılımları kadar gelişmiş özellikleri var,Böyle özellikler varken kim napsın ek foto uygulamasını mesela :) ama yinede temel uygulamaların hepsi var mağazada,az maz denilsede 100.000e yakın uygulaması var.Örneğin Instagram gibi bir uygulama kullanmak istiyorum (eskiden sadece iOS içindi, birkaç ay önce Android sürümü çıktı) o zaman ne yapacağım? (Bu şu anda aklıma gelen bir örnek sadece) Dediğim gibi şu anda iOS için olan neredeyse her şeyin Android sürümü de var ve olmasa da yakında geliştirileceğinden emin olabilirsiniz, ama Symbian'da da geliştirilmeyeceğinden... Uygulama Mağazası'nda 100bine yakın uygulama olduğunu sanmıyorum ama olabilir de kaynak gösterir misiniz?
ben facebook a girerim bide foruma bide oyun oynarım o kadar
(nefes alsın yeter panpa ) oyun açsın yeter panpa
Bende bi oyun hevesiyle almıştım valla :D açıkçası bayağı hayal kırıklığı oldu,bu hd oyun olayı göz boyama bence,oyunlar güzel gözüküyorlar ama eski oyunlar gibi tat vermiyorlar,Eski Telefonum N81di,Ngage oyunları vardı onda,telefonun üst kısmındada ngage düğmeleri,Oyunlarda çok zevkliydi,yani aralarında pc oyunları kadar iyi senaryolu oyunlar bile vardı. Bu hd oyunlardaysa sadece grafik var,senaryo çerez gibi. sadece Hero of sparta,hawx ve İbomber oyunları insanı bağlıyo,bide angrybirds tabi :D
androidte gta3 ve max payne var bella ya neden çıkmıyor ki?
instagram napcam ben bana ucuza oyun açan tel lazım sonuçta
yok be hocam telefonu inceledim alıcam nasip olursa
gta 3 ü açmak için ne özellikte android lazım ?
gta 3 ü kaç ghz veya mhz işlemci ve kaç mb ramle açabiliriz androidli bir telefonda ?
şu nokia yı alıcam kafaya koydum
alalımda 2gb kendi hafızası 4 gb ben takrım tam olur bir sürü oyun yükleyeceğim
4gb denerim bir olamadı 8gb alırım