İyi günler. Cihazla sabah 2-3 telefon görüşmesi yaptım ve internete girdim. Ancak şu an sim kartı kaydı yapılamıyor yazısı çıktı. 2 kez kapatıp açtım, sim kartını çıkarıp taktım ancak olmadı. el ile operatör tarattım olmadı. operatörüm TURKCELL. Sizce sorun nedir? veya daha önce bu sorunu yaşamış biri yardımcı olabilirse teşekkür ederim.
Nokia 603 Sorun
tamda nokia 603 almaya niyetlenmiştim vazmı geçsem napsam
doğru diyorsun mikro sim kart var bide bu nokia 603 te
bir komşumuz geldi şimdi, onun da micro sim. denedik çalıştı. bizim karta baktı 4-5 kez denedik şimdi sorunu hallettik. büyük bir ihtimalle temas sorunu olmuş dedi. yine de saolun görüşleriniz için.
2. olarak teklr2611 603 ü 3-4 aydır kullanıyorum. şunu söyleyim appstore, android market ve ovi mağaza faktörlerini hesaba katmadığımızda bu fiyata alabileceğin en iyi telefon diyebilirm.
hangi oyunları oynuyorsun ?
angry birds full, asphalt 5 hd nfc, fruit ninja, tavla soliatire vs oyunlar oynuyorum. yani marble maze, drop it gibi oyunlarda var ama sık oynadıklarım ilk 3 ü. angry birds ün full versiyonu normalde 3,49 tl ama 1 gün için ücretsizdi. şansıma yakalayıp indirdim. bu oyunlar yetiyo açıkcası. dahası var tabi hd pes 2012 (paralı ama bayağı güzel), asphalt 6 hd (paralı) gene... daha çok internette dolaşıyorum ve html5 destekli tarayıcısı çok hızlı.
telefona bakmaya teknosaya gitmiştim. personele sordum yani pratikte nasıl diye adam cebinden çıkarıp göstermişti ben kullanıyorum çok güzel diye. güzel telefon kısacası. çok paran yoksa al derim. ama bir iphone 4s performansı da beklemiceksin (1.500 tl fark var arada)