Arkadaşlar soru biraz uzun oldu ama bn bu 4 telefon arasında kaldım.Sizce bunlardan hangisini almalıyım?Cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler....
nokia 6288 mi n70 mi n72 mi n73 mü ?
ya nie kimse cwp wermio anlamış deilim he
abcdefghya nie kimse cwp wermio anlamış deilimmesajını kınıyorum ama yinede cevap vericem
N70 kullandım (şu an bozuk) baya bi memnun etti beni bence onu al derim...
N73 tabii ki..
Seni yavaşlıkta biraz yorar ama kalite...
N73 arkadaşımda var çok güzel bir telefon. Ben bir hafta kadar N70 kullandım pek beğenmedim
bence de n73 ama w810 kadar sesi kalıteli değil
symbian telefonları kullanmak zor gelebilir ben 6288 derim java tabanlı virüs riski çok daha az
Bende N73 MusicEdition var. Süper bi telefon. Piyasada bulmak biraz zor ama bulabilirsen ondan al derim.
Bu arada yavaş olduğu falanda yok. 2GB kartla birlikte satılıyor. Kart işlemlerde biraz yavaş kalıyor, telefon değil.
Ben n73 kullanıyorum şuan süper bir telefon çok memunum kesinlikle tavsiye ederim.
Bence N73 Music Edition Al derim çünkü hem özellikleri iyi hem de seni yarı yolda bırakmaz.
n73 al bulablirsen ME olsun süper
bence N72 kendimde kullanıyorum.ayrıca sesi ve görüntüsü mükemmel..ayrıca n73 e nazaran daha karizma bir telefon..
bencede N73 derim fotoğraf çekmesi yeter
burnxBence N73 Music Edition Al derim çünkü hem özellikleri iyi hem de seni yarı yolda bırakmaz.ann katılıorum bendede war süper ses kalitesi çok kaliteli kamera...
Hiçbiri ebat olarak büyük telefonlar bi süre sonra taşımaktan sıkılırsın küçük bi şey al derim
n73 kullanıyorum ama biraz pahalı ama güzel herşeyi destekliyo.