Slm arkadaşlar.Yeni Nokia 6300 aldım.Telefon gayet iyi.Ama bi sorunu var.Sesi az çıkıyo.6300'ın sesini nasıl artırabilirim.Veya ses yükseltmek için herhangi bir şifre varmıydı.Lütfen yardımcı olun.
Nokia 6300 Ses Sorunu
Zil sesi ve konuşurkenki sesleri normal. Ama müzik vesaire için çıkardığı ses az. Kalitesiz hoparlör, sorun bu. Yapabileceğiniz birşey yok. Kaliteli bir kulaklıktan dinlerseniz müziklerinizi o zaman iyi ses gelir. Bir parça sorununuz çözülmüş olur.
Evet haklısın.Kulaklıkta ses fazla geliyor.Neyse 6300 ile idare edelim artık.
samsung modeller dışında diğer modellerin sesi artırılamıyor o yüzden idare et ama telefon düşünürsen nokıa 6233 çift hopörlör çok iyi ses veriyor dağılmıyor ses diğerleri gibi
telefonun en son yazılımını nokia pc suite ile güncellersen seste bir miktar iyileşme oluyor, onun dışında pek bişey yok yapılcak, doğru.
eger cihazınızın sesi ilk aldıgınız gibi değilse bir sorun vardır ve yetkili servisie götürün
Telefondan bendede var. Müzik sesi gayet fazla çıkıyor. Abimde 5300 var yazılım versiyonu 5.00 sesi azçıkıyor bende 6300 var yazılımını güncelledim sesi çok fazla çıkıyor..
equelzer'dan yukselttn mi :S ?
Bir cep telefonu almak istiyorum ,sorunsuz ve kullanışlı olması önemli fiyatıda 200-300 arası teşekkürler
sony ericcson tabiki al onu bişey olmaz sorun çıkarmaz