nokia c3 MÜ samsung chat 335 mi

sibel tunc
25-06-2011, 21:53   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Merhabalar.. aslında ben 4 telefon arasında kaldım..
Samsung monte bar c3200 , samsung c3530 , samsung chat 335 , nokia c3 bunlardan hangisini önerirsiniz sağlamlık açısından fln özellikler msn kullanımı vs..  yedek telefon olacak o yüzden .. tşkler cvp verenlere...

csleee
25-06-2011, 23:39   |  #2  
csleee avatarı
Yıllanmış Üye
121 mesaj

Arkdasım Msn Facebook Twıtter Windows Live Messenger Gmail Nokia Ovi Yahoo Gibi Youtube Den myspece den ideo izlemek istersen kesinlikle Nokia C3 Tercih Etmelisin Kendim Kullanıyorum Ve Çok Memnunum
Kamerası 2.0 Megapiksel Çok Güzel 4 Saata Kadar (2GB) Hafıza İle Çekim Yapabilirsin. Hafıza 8GB Kadar Yükseliyor Oyun Konusunda Müthiş Nokia Oviden Veya İndirmelerden B Sürü Oyun İndirebilirsin Java (.jar) uzantılı olduğundan viris girme olasılığı Yüzde Sıfırdır

• İnterneti beraberinizde taşıyın – 2G veya Wi-Fi üzerinden internete bağlanın.
  • Mobil web tarayıcısı ile gezinin, arayın, alışveriş yapın ve çevrimiçi paylaşın.
  • Parlak 2.4 inçlik renkli ekranda netçe web sayfaları görüntüleyin.
  • Web Arama sihirbazını kullanarak doğrudan ana ekrandan bilgi dünyasına erişin.
  • Sevdiğiniz Ovi servislerine ve sosyal ağlara bağlı kalın.
  • Neler yaptığınızı arkadaşlarınız bilsin. Hareketliyken durumunuzu kolayca güncelleyin.

• Tam Q klavyeyi kullanarak mesajınızı daha hızlı ve kolayca yerine ulaştırın.
  • Özel kısayol tuşu ile mesajlarınıza bakın.
  • SMS görüşmelerinizin akışını takip edin. Görüşme ilerledikçe metin mesajlar birbiri ardına gösterilir.
  • Hotmail, Gmail ve Yahoo! Mail dahil olmak üzere 10 taneye kadar kişisel e-posta hesabına erişin.
  • Nokia'dan ücretsiz e-posta hesabınız Ovi E-posta vasıtasıyla arkadaşlarınız ve ailenizle iletişimde kalın.
  • Windows Messenger™, Yahoo!® Messenger, Google Talk™ ve Ovi Chat yoluyla arkadaşlarınızla sohbet edin.
  • Kendinizi ifade edin. Renk çeşitliliği ve üstün metalik dış yüzey bu telefona belirgin bir görünüm kazandırır.
  • 2.4 inçlik manzara ekranda her şeyi netçe görün.
  • Q klavyeyi kullanarak hızlıca ve rahatça mesajlar yazın.
  • Rehberinize ve mesajlarınıza anında erişmek için tek dokunuşluk kısayol tuşlarını kullanın.
  • Dahili 2 megapiksel kamera ile daha yaşanırken özel anlar çekin.
  • 55 MB dahili hafızada fotoğraflarınızı ve video kliplerinizi saklayın veya 8 GB'a kadar genişleyebilir hafızada daha fazla şey depolayın
  • Yoldayken video klipler kaydedin ve sonra onları tekrar izleyin.
  • E-posta, MMS veya kablosuz bir Bluetooth bağlantısı yoluyla size yakın olanlarla fotoğraflar paylaşın.
  • Doğrudan sosyal ağlarınıza veya sevdiğiniz paylaşım servislerine fotoğraflar ve video klipler yükleyin.
  • Ruh halinize uyacak müziği bulun. Müzik çalar ile sevdiğiniz parçalar her zaman sizinledir.
  • Arkaplanı, temayı ve simgeleri değiştirerek cihazı kişiselleştirin.
  • Doğrudan ana ekranınızda canlı Facebook ve Twitter yayınları alın.
  • Arkadaşlarınızla iletişimde kalın – aramak veya mesaj göndermek için basitçe resimlerini seçin.
  • Ana ekranınızdaki özel sihirbazlar ile e-postanızı, sohbetinizi, takviminizi ve müziğinizi yönetin.
Ve Renk Olarak Kızsan Pembe Erkek sen Alın rengi Ve siyahı tercih etmelisin :)

Kendim Kullanıyorum Uzun Lafın Kısası Çok Memnunum Bunu Almalısın Bence.

Son Düzenleme: csleee ~ 25 Haziran 2011 23:48
sibel tunc
03-07-2011, 15:26   |  #3  
OP Yeni Üye
21 mesaj

ya ben şarjı uzun giden bişi istiyorum aslında fazla msjlaşıyorum çnkü =)))

tenfingers
19-10-2011, 09:42   |  #4  
tenfingers avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
47 mesaj

Nokia'ya hiç bulaşma Samsung çok daha iyi...detaylı inceleyebilirsin.

Artık akıllı telefonların lideri sayılabilen bu markalar (Samsung,HTC,Huawei,LG) belli başlı "hee cep telefonumu? o zaman Nokia alalım." mantığını kırmışlardır..

http://www.hizlial.com/telefon/c ... 2.044.1271.0548.htm